Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga, Meditatie & Mindfulness genieten onder de Spaanse Zon olv Nadine Muller & Karen Schilder-van der Meer (verschoven naar 19 – 23 oktober 2021)

april 19, 2021 - april 23, 2021

Yoga, meditatie, mindful genieten onder de Spaanse zon. Tijd voor jezelf; Ont-Spanje!

Wil je er even tussenuit? Echt even opladen, echt letterlijk op adem komen, aan jezelf denken en verzorgd worden? Maar vooral ook niks moeten en alles mogen waar je de behoefte toe voelt? De zon op jouw gezicht voelen, terwijl je ligt te chillen op jouw zonnebedje?

In onze huidige tijdsgeest is het geen overbodige luxe om even te ontsnappen uit het dagelijks leven om je vervolgens op te laden aan een inspirerende liefdevolle omgeving waar een balans wordt opgemaakt tussen lichaamsbeweging, yoga, massages, een goed gesprek met gelijkgestemden aan lange goed bourgondisch gevulde tafels, onder het genot van heerlijke en eerlijke voeding en een goed glas wijn. Dit met als doel om straks weer naar huis terug te keren en het dagelijks leven met een andere bewuste visie tegemoet te treden. Klinkt magisch? Dat is het ook!

Een combinatie van een werkelijk geweldige locatie in een prachtige omgeving en de oprecht liefdevolle begeleiding zorgen er voor dat deze vier dagen niet snel vergeten worden. Je neemt een boost aan energie en tools mee naar huis om dat gevoel nog lang vast te houden

Ga je mee?

Je landt op Gerona Airport*, slechts 20 minuten van onze Spaanse Boerderij, omgetoverd tot prachtig verblijf. We slapen op het magische landgoed in traditionele zigeunerwagens, boeren stal kamers en omgebouwde cadillacs. Een ervaring op zich!

Huur een auto**, zodat je de vrijheid hebt om jezelf te bewegen tijdens jouw verblijf of laat je ophalen door onze transfer***. Neem de tijd om jouw verblijf en omgeving te verkennen en neem de rust om je vervolgens mee te laten nemen in een compleet verzorgde fijne vier-daagse vakantie.

De reis is exclusief vlucht, transfers en aanvullende dranken/ boekingen.

Er is een beperkt aantal 1-persoons overnachtingsplekken voorhanden-hiervoor betaal je géén toeslag. Toekenning op basis van beschikbaarheid.

Wie zijn jouw begeleidsters?

Nadine Muller: Na ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik te gaan doen wat ik écht leuk vind. Ik was altijd al geïnteresseerd in het in beweging brengen van mensen. Vele massage,- yoga- en coachingsopleidingen en cursussen verder heb ik inmiddels veel tools in mijn ‘gereedschapskist’ verzameld om mijn behandelingen en lessen uit te voeren. Inmiddels noem ik mezelf ‘professioneel in de watten-legster‘. Mijn ervaring is dat mensen enorm op kunnen bloeien door onverdeelde aandacht, voor zowel lichaam als geest.

Karen Schilder-van der Meer: Mijn missie is om de mensen die op mijn pad komen te laten ontspannen, opladen, me-time inbouwen om van daaruit het dagelijks leven in een vorm van balans op te kunnen pakken. Als ervaringsdeskundige, maar ook vanuit mijn praktijkervaring, begeleid ik mensen op geheel eigen wijze, namelijk vanuit de eigen innerlijke kracht. De antwoorden liggen klaar om opgepakt te worden. En vanuit ontspanning, zelfliefde, introspectie en mildheid naar jezelf toe, liggen de mogelijkheden voor handen.

Het zal onze gasten dan ook aan niets ontbreken, met de toegewijde aandacht en liefde, in de vorm van een luisterend oor door ons ‘beroepsvertroetelaars”! Dit alles vanuit een down-to-earth benadering.

 

Details

Start:
april 19, 2021
End:
april 23, 2021

Details

Start:
april 19, 2021
End:
april 23, 2021