Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga, Meditatie & Mindfulness genieten onder de Spaanse Zon olv Nadine Muller & Karen Schilder-van der Meer

mei 7 - mei 10

- €595,

Yoga, meditatie, mindful genieten onder de Spaanse zon. Tijd voor jezelf; Ont-Spanje!

Wil je er even tussenuit? Echt even opladen, echt letterlijk op adem komen, aan jezelf denken en verzorgd worden? Maar vooral ook niks moeten en alles mogen waar je de behoefte toe voelt? De zon op jouw gezicht voelen, terwijl je ligt te chillen op jouw zonnebedje?

In onze huidige tijdsgeest is het geen overbodige luxe om even te ontsnappen uit het dagelijks leven om je vervolgens op te laden aan een inspirerende liefdevolle omgeving waar een balans wordt opgemaakt tussen lichaamsbeweging, yoga, massages, een goed gesprek met gelijkgestemden aan lange goed bourgondisch gevulde tafels, onder het genot van heerlijke en eerlijke voeding en een goed glas wijn. Dit met als doel om straks weer naar huis terug te keren en het dagelijks leven met een andere bewuste visie tegemoet te treden. Klinkt magisch? Dat is het ook!

Een combinatie van een werkelijk geweldige locatie in een prachtige omgeving en de oprecht liefdevolle begeleiding zorgen er voor dat deze vier dagen niet snel vergeten worden. Je neemt een boost aan energie en tools mee naar huis om dat gevoel nog lang vast te houden.
 

Ga je mee?

Je landt op dinsdagochtend 7 mei op Gerona Airport*, slechts 20 minuten van onze Spaanse Boerderij, omgetoverd tot prachtig verblijf. We slapen op het magische landgoed in traditionele zigeunerwagens, boeren stal kamers en omgebouwde cadillacs. Een ervaring op zich!

Huur een auto**, zodat je de vrijheid hebt om jezelf te bewegen tijdens jouw verblijf of laat je ophalen door onze transfer***. Neem de tijd om jouw verblijf en omgeving te verkennen en neem de rust om je vervolgens mee te laten nemen in een compleet verzorgde fijne vier-daagse vakantie.

De reis is van dinsdag 7 mei tot vrijdag 10 mei, inclusief 3 overnachtingen, 3 maal ontbijt, 2 lunches, 2 diners, welkomstborrel en afscheidsborrel, alle yoga lessen en persoonlijke begeleiding, een massage van 45 minuten, onbeperkt water en thee.

De reis is exclusief vlucht, transfers en aanvullende dranken/ boekingen.

De investering voor deze magische reis is € 595,-. Maak nu gebruik van de vroegboekkorting en boek t/m 31 december voor slechts € 545,- en geniet van de korting en de lange voorpret!

Er is een beperkt aantal 1-persoons overnachtingsplekken voorhanden-hiervoor betaal je géén toeslag. Toekenning op basis van beschikbaarheid.

Programma

(In de praktijk behouden we het recht om enigszins af te wijken van het programma)

Dinsdag

Aankomst dag!

12.00-13.30 feestelijk welkom met een hapje en een drankje en nadere

kennismaking.

14.00-15.30 massage tijd/ vrije tijd

Siësta

18.00- 19.00 Yin yogales van Nadine

19.00-19.30 Meditatie met Karen

19.45 schuif lekker bij ons aan voor het welkomstdiner en ga voldaan jouw bedje in.

Woensdag

8.15 Kopje thee en een ochtendknabbel

8.30 -9.30 Slow flow yogales van Nadine

9.30-10.00 Schrijfmeditatie met Karen

10.00-11.00 ontbijt

11.30-13.00 massage tijd/ vrije tijd

13.30-14.30 lunch

14.30 Siësta

18.00- 19.00 Yin yogales van Nadine

19.00-19.30 Meditatie met Karen

19.45 wederom een heerlijk diner verzorgd door kokkin Begona. Echt smullen!

Donderdag

8.15 Kopje thee en een ochtendknabbel

8.30 -9.30 Slow flow yogales van Nadine

9.30-10.00 Schrijfmeditatie met Karen

10.00-11.00 ontbijt

Vrije tijd

Deze dag ben je vrij om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. Je kan bijvoorbeeld naar Barcelona (ca. 1 uur rijden), naar Gerona (ca 30 min) een marktje bezoeken, de bergen in of bij mooi weer op het strand draperen. Daarom zijn lunch en diner niet inclusief deze dag.

Blijf je liever in en rondom ons verblijf, dan neem je een duik in het verwarmde zwembad, ga je in één van de knusse hoekjes van het huis of de tuin genieten van dat goede boek of lekkere tijdschrift of doe je een dutje in de hangmat.

Nadine en Karen maken een wandeling langs het meer van Banyoles, waarvoor we je van harte uitnodigen om ons te vergezellen.

Dineren kan in één van de vele restaurants in Gerona stad of directe omgeving.

Om 21.00 zitten Nadine en Karen voor jou klaar om te horen hoe jullie het hebben gehad en de laatste avond samen op unieke wijze af te sluiten.

21.00-21.30 avondmeditatie met aansluitend de afscheidsborrel!

 

Vrijdag

8.15 Kopje thee en een knabbel

8.30 -9.30 Yogales van Nadine

9.30-10.00 Schrijfmeditatie met Karen

10.00-11.00 ontbijt

11.30-13.00 massage tijd/ vrije tijd

13.30-14.30 lunch

14.30- koffer pakken

16.00- vertrek

Eventueel kan je er voor kiezen om je reis uit te breiden aan de voorkant of achterkant met een paar dagen in Barcelona. Je kan ons contactpersoon en tevens eigenaresse van onze locatie Debbie benaderen voor fijne insider tips over restaurants en verblijf mogelijkheden!

*aanbevolen vlucht Transavia aankomst 7 mei 6.30-8.30 retour 10-5 22.50-1.00.  Prijs vanaf € 82,-50

**aanbevolen autoverhuur Sunny Cars. We kunnen jou desgewenst in contact brengen met medehuurders om de kosten en de auto te delen. Geef deze wens aan in jouw boeking.

*** transferkosten kunnen opgevraagd worden bij Debbie

Wie zijn jouw begeleidsters?

Nadine Muller: Na ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik te gaan doen wat ik écht leuk vind. Ik was altijd al geïnteresseerd in het in beweging brengen van mensen. Vele massage,- yoga- en coachingsopleidingen en cursussen verder heb ik inmiddels veel tools in mijn ‘gereedschapskist’ verzameld om mijn behandelingen en lessen uit te voeren. Inmiddels noem ik mezelf ‘professioneel in de watten-legster‘. Mijn ervaring is dat mensen enorm op kunnen bloeien door onverdeelde aandacht, voor zowel lichaam als geest.

Karen Schilder-van der Meer: Mijn missie is om de mensen die op mijn pad komen te laten ontspannen, opladen, me-time inbouwen om van daaruit het dagelijks leven in een vorm van balans op te kunnen pakken. Als ervaringsdeskundige, maar ook vanuit mijn praktijkervaring, begeleid ik mensen op geheel eigen wijze, namelijk vanuit de eigen innerlijke kracht. De antwoorden liggen klaar om opgepakt te worden. En vanuit ontspanning, zelfliefde, introspectie en mildheid naar jezelf toe, liggen de mogelijkheden voor handen.

Het zal onze gasten dan ook aan niets ontbreken, met de toegewijde aandacht en liefde, in de vorm van een luisterend oor door ons ‘beroepsvertroetelaars”! Dit alles vanuit een down-to-earth benadering.

 

Details

Start:
mei 7
End:
mei 10
Cost:
€595,

Details

Start:
mei 7
End:
mei 10
Cost:
€595,