Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stipstijl onder de Spaanse zon (verschoven naar 20-23 mei 2021)

april 23, 2021 - april 27, 2021

- €675,

voor de 5e keer organiseren wij, deze keer langer.

LEER KERAMIEK MET STIPPATRONEN TE BESCHILDEREN ONDER DE SPAANSE ZON!

In onze fijne omgeving geeft Nienke uitgebreide uitleg over de stiptechniek op zowel vlakke als bolle voorwerpen. Er zijn eenvoudige bordjes; er is voldoende keus uit toffe projecten. Voorafgaand aan de reis mag je een keuze maken welk master piece je wilt maken; wellicht een gave vaas, etagère, mok of theepot? Jij mag kiezen wat je wilt maken. We stippen elke ochtend en gaan ook eens op pad om kleurinspiratie op te doen. Nienke geeft je ontzettend veel praktische tips en tricks mee, waar je thuis ook veel aan hebt.

Dit krijg je

  • Vanzelfsprekend mag je alle materialen, verf en keramiek gebruiken om unieke stipkunst items te maken. Ook krijg je een toffe goody-bag mee naar huis vol met verrassingen.
  • 4 overnachtingen in een bijzondere accommodatie; een prachtige kleurrijke kamer, vrolijke caravan of pipowagen. Het zijn tweepersoonskamers met 2 losse bedden, eigen wc en badkamer. Wil je een kamer voor jezelf dan geldt een toeslag van € 35 per nacht. Het aantal eenpersoonskamers is beperkt.
  • Gevarieerd ontbijtbuffet, 4x uitgebreide lunch incl. water en sap en 5x viergangen diner incl. water en wijn. De maaltijden zijn om naar huis te schrijven! Veelal biologisch, uit de mediterrane keuken, indien gewenst vegetarisch. Verder kan je de hele dag onbeperkt thee drinken.
  • Alle ruimte om je tijd in te delen zoals jij dat wilt en te genieten van de prachtige locatie.
  • De autoreis of retourvlucht naar Girona, transfer naar 123olé en uitstapjes zijn voor eigen rekening. Je vliegt voor €70-100 naar Girona. Geadviseerde vlucht Amsterdam Gerona met Transavia, er is maar 1 vlucht per dag, dus tijden zijn gelijk

Details

Start:
april 23, 2021
End:
april 27, 2021
Cost:
€675,

Details

Start:
april 23, 2021
End:
april 27, 2021
Cost:
€675,