SMAKELIJK ETEN

In Spanje maakt men serieus werk van eten, belangrijke reden waarom wij hier zijn neergestreken: ook wij zijn fan van de mediterrane keuken. Of u nou in Can Portell start met ons rijke, gevarieerde en gezonde ontbijt, het middageten vervolgt in een xiringuito aan zee – of het beste restaurant van de wereld in Girona -, en de dag weer bij ons beëindigt met een verrukkelijk viergangendiner: in Spanje zult u altijd smakelijk eten.

In Huis

De term die we destijds voor onszelf bedachten, “Bed and Breakfast”, is eigenlijk niet meer toereikend, want ondertussen verzorgen wij, afhankelijk van de groepssamenstelling en –wensen, van de vroege ochtend tot aan het diner diverse smakelijke genotsmomenten.

Buitenshuis

Over eten gesproken, het fijne van deze ongelofelijk fraaie streek is ondermeer dat het hier eigenlijk bijna niet toeristisch is terwijl er wel degelijk een keur aan restaurants en andersoortige eetgelegenheden is, van goedkoop tot duur tot exclusief.

Voor Groepen

Niets is heerlijker dan, wanneer je de hele dag in groepsverband bezig bent, je te laten verrassen door onze smakelijke mediterrane keuken.

Foto's: Conny Meslier, Inez del Prado, Arxiu d'Imatges PTCBG | Artwork: Sylvan Steenbrink