Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga after Summer Retreat olv Yoga met Sabrina (nog 1 plek beschikbaar)

oktober 12, 2023 - oktober 16, 2023

- €725,

Stap voor een tijdje uit je dagelijkse ritme en maak bewust tijd en ruimte voor jezelf. Om rust en ontspanning te ervaren en het leven te vieren!
Er ontstaan ook vaak mooie ontmoetingen tijdens zo’n yoga retreat. Ontmoetingen met jezelf, met anderen, de prachtige natuur en de lokale bevolking.
Prachtige ervaringen die je mee naar huis gaat nemen.

DISFRUTA LA VIDA – VIER HET LEVEN

Je grenzen verleggen… op avontuur gaan… precies dat wat yoga is!
een grote innerlijke reis. Jouw reis! Door yoga te beoefenen leer je jezelf steeds beter kennen, lichamelijk en geestelijk. Je gaat merken dat je sterker wordt, dat eventuele klachten verminderen of verdwijnen. Je voelt je innerlijke kracht en je leert te ontspannen. En zo wil je steeds meer… meer voelen en meer ontdekken. Innerlijke vrijheid ervaren! Ontdekken wie je bent en voelen hoe het met je gaat.

Kom mee naar het paradijs

Deze keer kun jij jouw horizon verbreden in het zonnige Spanje, olé!
Jeahhhj we gaan naar een prachtig mooie plek waar we worden ontvangen door onze gastvrouw Debbie. Het is even zoeken omdat het fijn verscholen ligt in de rust van het platteland, maar het is zó mooi, paradijselijk.

De kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht. De tuin is groot en mooi met op verschillende plekken lekkere hangmatten en daarbij ook nog eens een fijn zwembad. Zie je jezelf al liggen?!
Ook de yogaruimte is sfeervol ingericht en uitgerust met yogamatten en meditatiekussens. Als we buiten yoga beoefenen kunnen we kiezen tussen het platform, ergens in de zon of onder de bomen.. keuze genoeg.
Bij aankomst wacht je een warm welkom met een hapje en een drankje en hoef je alleen nog maar te genieten, te luieren, dat ene boek te lezen, te relaxen en te ontspannen.
Elke dag zijn er meerdere lessen (Hatha yoga, Dru yoga, meditatie)
en IEDEREEN IS WELKOM man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderd.
Er is tijd en aandacht voor iedereen.

Culinaire slingers worden opgehangen

Alle vegetarische maaltijden worden met liefde verzorgd door onze tweetalige Baskische kokkin Begoña. Van ontbijt, lunch tot het diner zal zij er alles aan doen om jullie likkebaardend naar de eettafels te lokken. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale, biologische producten en een groot deel van het jaar wordt er gebruik gemaakt van de eigen onbespoten groentetuin.

We kunnen naar het strand gaan, dit ligt op een half uurtje rijden. Het meer van Banjoles ligt op 15 minuutjes rijden en in de directe omgeving zelf is het ook prachtig om te wandelen.

En niet te vergeten, Dolores de lieve masseuse die voor je klaar staat. Mocht je een heerlijke massage willen ontvangen.

Het YOGA after SUMMER retreat zal beginnen op donderdag 12 oktober 2023 omstreeks 10.30 uur en eindigt op maandag 16 oktober na de lunch. Je kunt dan nog rustig aan je spullen pakken en goed om je heen kijken, waarna we onze eigen weg weer vervolgen..

Prijs: € 725

Inclusief
4 nachten in het kleurrijke prachtige verblijf met meerdere yoga- en meditatie lessen per dag, verblijf in een tweepersoonskamer met badkamer.De fantastisch maaltijden, drankjes bij de maaltijden, een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogaspullen en de meer dan geweldige kookkunsten van Begoña en de gastvrijheid van Debbie.Een ‘vier het leven’ cadeautje! En natuurlijk de mooie herinneringen en ervaringen die je mee naar huis gaat nemen.