Loading Events

« All Events

Stilte retreat olv Eline Snel

juli 12 - juli 17

- €930,

De vijfdaagse stilteretraite gaat over het ontwikkelen en cultiveren van bewuste aandacht. Aan de ontwikkeling hiervan ligt de basis van elke vorm van leren. Er ontstaat een groter zelfbewustzijn en je leert een groter bewustzijn van anderen en de wereld om je heen ontwikkelen. Tijdens de stilteretraite wordt zo’n 8-10 uur geoefend met zitmeditaties binnen, afgewisseld door loopmeditaties, yoga en Qi Qong in de buitenlucht. Er is elk jaar 2.5 uur vrije tijd om te wandelen, een boek te lezen, even te zwemmen of op jezelf helemaal tot rust te komen door bijvoorbeeld een middagdutje. Vóór het diner uit de overheerlijke Spaanse keuken van Debbie de Jong starten we het avondprogramma met een langere zitmeditatie. Op een van de dagen gaan we naar het strand voor een meditatie en eten we in een lokaal restaurant, op het strand (kosten voor eigen rekening).

Voor het 18e jaar geeft Eline met liefde deze stilteretraite samen met Chris. Velen deelnemers keren al voor de 10e of 12e keer terug vanwege de ideale situatie en fijne sfeer tijdens deze stilte retraite waar ze weer naar verlangen. Of je nu wel veel ervaring hebt met meditatie of juist heel weinig: voel je van harte welkom. Graag tot in de zomer 2024!

Traditiegetrouw organiseert Eline Snel sinds 2006 een vijfdaagse stilte retraite op basis van Vipassana en Compassie meditatie. De vijfdaagse retraite biedt de kans om intensief mindfulness te oefenen in een inspirerende omgeving en helemaal tot rust te komen in een ontspannen sfeer. Als rode draad loopt het beoefenen van vriendelijke aandacht en zelfcompassie door de week heen.

De retraites worden jaarlijks gegeven in Spanje (Gerona)

VOOR WIE IS DE RETRAITE BEDOELD?

Iedereen is welkom! De retraite is bedoeld voor alle mensen die mindfulness- of meditatie-ervaring hebben of ervaring willen opdoen en op zoek zijn naar het ervaren van:

Zelfaanvaarding

Innerlijk tot rust en bloei komen

Verdieping van de meditatiepraktijk, waardoor je het allerbeste in jezelf voedt

Vriendelijke aandacht en zorg voor zichzelf wil onderhouden

De complexiteit van het leven hoofd en hart te leren bieden

Vertrouwen op de combinatie van zorg voor anderen en een gezond evenwicht vinden tussen geven en nemen.

Goed om te weten:
het volgen van een vijfdaagse stilteretraite is tevens een verplicht onderdeel van de AMT opleidingen.

€ 695 is voor verblijf in Spanje & € 295 is de betaling die loopt via  AMT

Details

Start:
juli 12
End:
juli 17
Cost:
€930,
Website:
https://www.elinesnel.com/retraite/

Details

Start:
juli 12
End:
juli 17
Cost:
€930,
Website:
https://www.elinesnel.com/retraite/