Loading Events

« All Events

Haakfeest-workshop olv Adinda Zoutman van Adinda´s World

september 1 - september 5

- €650

123 Ole is dé plek waar alles bij elkaar komt, het originele en kleurrijke interieur van Debbie en het vrolijke en bloemrijke haakwerk van Adinda.
Wanneer je op deze bijzondere locatie aan het haken bent, komt de inspiratie als vanzelf.En het mooie is, ook jij kunt dat gaan ervaren! Want komende september organiseren we weer een bijzondere haakretreat waarin we een aantal heerlijke verwendagen tegemoet zien. Naast het haken van een mooi haakproject naar keuze, genieten we samen van de heerlijke maaltijden van het kookteam olv Begóna, zonnen aan het zwembad, kletsen, lachen, even niks doen, kortom, het is de perfecte manier om tot rust te komen en nieuwe inspiratie op te doen. Dit alles in een sprookjesachtige, natuurlijke omgeving. ook wel het ‘Toscane van Spanje’ genoemd. Daarnaast behoort ook het maken van uitstapjes in de prachtige omgeving of een heerlijke massage tot de mogelijkheden.
Kortom, je kunt rekenen op een onvergetelijke reis waarin je naast het haken van een prachtig project ook fijne nieuwe contacten op zult doen, want dat is wat alle eerdere workshops wel bewezen hebben, haken verbindt!
voor meer info en opgave naar info@adindasworld.com
De reis is incl 4 nacht, 5 lunch en 4 diner, materiaal voor het haken en alle ondersteuning hiervan olv Adinda

Details

Start:
september 1
End:
september 5
Cost:
€650
Website:
www.adindasworld.com

Details

Start:
september 1
End:
september 5
Cost:
€650
Website:
www.adindasworld.com