Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stilte retraite Olv Eline Snel

mei 3, 2022 - mei 8, 2022

- €565,

De retraite is bedoeld voor mensen die mindfulness- of meditatie-ervaring hebben (of willen opdoen) en op zoek zijn naar:
• stilte tussen de bedrijven door
• verdieping van de meditatiepraktijk
• vriendelijke aandacht en zorg voor zichzelf
De begeleiding is in handen van Eline Snel en Chris te Riele, ervaren mindfulness trainers. Zij ondersteunen het proces van ontwikkelen van milde aandacht voor je zelf, het genieten van het moment en het herontdekken van stilte.
Programma
De vijfdaagse retraite biedt de kans om intensief mindfulness te oefenen in een inspirerende omgeving en helemaal tot rust te komen in een mediterrane sfeer. Als rode draad loopt het beoefenen van vriendelijke aandacht en zelfcompassie door de week heen.
Het programma bestaat uit oefenen in stilte gedurende acht uur per dag. We starten met chi kung/yoga in de buitenlucht, daarna ontbijt, zit- en loopmeditatie en we sluiten na de lunch – die nog steeds in stilte plaatsvindt ─ af met het napraten over de ervaringen. ‘s Middags is er ontspannings- tijd voor jezelf en kun je kiezen voor een stevige wandeling in de buurt, een boek lezen, zwemmen in de tuin, het bezoeken van een klooster etc. Tijdens de middag- en avonduren is er steeds gelegenheid tot het kiezen voor stilte en alleen zijn, of juist wat meer uitwisseling met andere leden van de groep. Dit kun je elke dag opnieuw bekijken.

Details

Start:
mei 3, 2022
End:
mei 8, 2022
Cost:
€565,
Website:
https://www.elinesnel.com/cursus/amt-5-daagse-stilte-retraite-spanje-2022/

Details

Start:
mei 3, 2022
End:
mei 8, 2022
Cost:
€565,
Website:
https://www.elinesnel.com/cursus/amt-5-daagse-stilte-retraite-spanje-2022/