Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Great Joy retreat Olv Hartje Yin & Rock Your World & Inner Bliss Company

april 26, 2022 - april 30, 2022

- €999,

THE GREAT JOY RETREAT SPANJE
5 days to relight your fire
Een well-feeling retreat voor vrouwen die op zoek zijn naar rust, een sterke relatie met zichzelf én creatieve inspiratie.

‘Don’t rush through life, babe. Take a pause, reflect and re-align with your nature.’

Is dit retreat iets voor jou? Als jij op zoek bent naar rust wanneer je jarenlang te hard heb gewerkt en te weinig tijd voor jezelf hebt gehad: JA! Dit retreat is er voor de vrouw die terug wil naar de essentie van wie ben ik? Wat vind ik leuk? En waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Het is een retreat voor jou als je weer met plezier en passie in je leven wil staan.

Meet the hosts Hartje Yin & Rock Your World & Inner Bliss Company

Lotte van Hartje Yin inspireert jou middels Bewsutzijnscoaching & Yin yoga om voluit te leven vanuit je hart. En daarbij de keuzes te maken die écht bij jou passen. “Want ik weet uit ervaring dat het leven meer voor je in petto heeft dan je over te geven aan de rat-race van ons moderne bestaan.”
Martine van de Inner Bliss Company helpt jou om te leven op JOUW voorwaarden, te voelen dat je de regie hebt over jouw leven. Zodat je vol energie, rust en (zelf)vertrouwen in het leven staat. Martine coacht zowel 1:1 als met groepen.
Hanneke van Rock Your World

Kosten

Early bird (tot 1 maart): € 999 all-in. Lazy bird: € 1199 all-in op basis van een gedeelde kamer. Slaap je liever alleen dan kan dat (voor een toeslag van €35 per nacht). Prijzen zijn exclusief vliegticket naar Girona of Barcelona.

Let op! Dit is een aanbetaling. 8 & 4 weken voor aanvang van het retreat ontvang je in twee termijnen de facturen met het resterende bedrag (€800).

Details

Start:
april 26, 2022
End:
april 30, 2022
Cost:
€999,
Website:
https://www.hartjeyin.com/product/the-great-joy-spanje/

Details

Start:
april 26, 2022
End:
april 30, 2022
Cost:
€999,
Website:
https://www.hartjeyin.com/product/the-great-joy-spanje/