Loading Events

« All Events

Masterclass Toneel olv Loes Luca 1 (vol)

juni 30 - juli 5

- €995,

Ja hoor, Ze gaan gewoon weer komen:)) de 1ste deze zomer
Van 30 juni tot en met 5 juli geven Loes Luca en Maria Goos weer gekoppelde cursussen bij de B&B van Debbie de Jong, Can Portell in Girona.
In een groep van maximaal 12 deelnemers geeft, Maria, een schrijfcursus voor mensen met enige schrijfervaring. Het beste werkt het als de cursisten al aan iets schrijven en daar hulp bij willen, of als ze al een plan hebben waarover ze zouden willen gaan schrijven. Er kan geen begeleiding zijn voor het schrijven van romans en novelles. Dat is een ander metier. Maar wel voor de uitwerking van scenario’s, series en toneelstukken.
In een andere ruimte zit bij Loes de spelersgroep. Behalve dat daar aan elementair spel wordt gewerkt spelen de spelers daar ook scenes die door de schrijvers in de groep zijn geschreven. Die scenes worden gerepeteerd en voor de schrijversgroep gespeeld.
De ervaring is dat dat voor iedereen heel erg leuk en leerzaam is. Dus welkom schrijvers, welkom spelers.
We vragen voorafgaande aan de cursus aan de schrijvers of ze iets van hun plan vooraf kunnen mailen naar Maria en we vragen aan de spelers of ze Loes een scene kunnen noemen die ze graag zouden willen spelen.
Mensen met enige schrijfervaring of enige spelervaring hebben voorrang. We hebben gemerkt dat het niveau te hoog is voor mensen die geen enkele ervaring hebben op schrijf- of spelniveau. Het is een enerverende cursus waar hard gewerkt wordt zowel door Maria met de schrijversgroep als door Loes met de spelersgroep. Daarbij is het ook een geweldige week waar mensen hun creativiteit ( weer) vinden en waar die fantasie gaat stromen.
Tot in Girona.
Deze masterclass schrijven en toneel is inclusief: 5 overnachtingen (in gedeelde kamer, beperkt aantal kamers alleen met toeslag) 6 lunch en 5 diners & alle ondersteuning van Maria en/of Loes

Details

Start:
juni 30
End:
juli 5
Cost:
€995,

Details

Start:
juni 30
End:
juli 5
Cost:
€995,