Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga Summer Retreat olv Anne DiwaliYoga (nog 1 plek)

juni 23 - juni 30

- €945,
Zo’n fijne yoga vakantie! Het leukste Yoga Summer Retreat!
Ook in 2024, gaan we 2x naar Spanje waar ik al sinds 2016 mijn retreats geef. Omdat het gewoon echt zo’n geweldige Yoga & Relax ervaring is. Ik kan er niet omheen… het is gewoon zo!! 
 
We gaan weer een superfijne week beleven samen. Heerlijk! Weer erop uit. Yeah, yoga, ontspanning, geweldig eten, rust, ruimte, stilte, zwemmen, boekje lezen, massage en samen zijn. Je kunt je nu al verheugen op deze super vakantie. Oke, het duurt nu nog wel even  maar dan ben je zeker op tijd, want dit is echt zooo fijn!
 
Locatie
Een aantal jaren geleden heb ik een prachtige plek gevonden in Spanje bij B&B Can Portell. Een klein half uurtje rijden maar vanaf het vliegveld van Girona. Het is even zoeken omdat het fijn verscholen ligt in de rust van het platteland. De kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht, je kan overnachten in het grote oude huis, in een van de kamers in de tuin, in het roze of blauwe caravannetje of een van de authentieke zigeunerwagens. De tuin is groot en prachtig met op verschillende plekken lekker luie hangmatten en daarbij ook nog eens een fijn zwembad. Ook de yogaruimte is sfeervol ingericht en uitgerust met yogamatten en meditatiekussens. Als we buiten yoga doen kunnen we kiezen tussen het platform of ergens in de zon of onder de bomen.. keuze genoeg.
Als je aankomt wacht je een warm welkom en hoef je alleen nog maar te genieten, te luieren, dat ene boek te lezen, te relaxen en te ontspannen.
 
Verblijf en programma
Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Hatha yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, meditatie, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lenigheid of ervaring. Er is ruim de tijd en aandacht voor elke deelnemer persoonlijk in en buiten de lessen. Mocht je specifieke klachten hebben, pas ik de lessen voor je aan.
 
Naast de fijne yogalessen en de fantastische maaltijden heb je genoeg vrije tijd om te niksen en te doen waar jij zin in hebt. Natuurlijk ben je vrij om een yogales over te slaan. Je kan naar het strand (half uurtje rijden) naar Girona (half uurtje rijden), een bezoekje brengen aan het museum van Dali (35 minuten rijden), naar het meer van Banyoles (15 minuten rijden) of gewoon wandelen in de directe omgeving.
 
Er zijn in deze yoga vakantie 2 vrije dagen, na de ochtend yogales en het ontbijt, kan je doen waar je zin in hebt.
Vervoer
Op verzoek wordt je opgehaald vanaf het vliegveld of je kan een auto huren. De afgelopen jaren hebben we vaak samen auto’s gehuurd om er op uit te gaan. 
 
Als je er helemaal voor wil gaan kan je eerder aankomen en later vertrekken en misschien ook nog een kamer voor jezelf alleen boeken. Op basis van beschikbaarheid en tegen meerprijs. En niet te vergeten, Dolores, de lieve masseuse die voor je klaar staat als je een fijne massage wil ontvangen. Deze fijne relaxte Happy Summer Retreats zijn echt een cadeautje voor jezelf.
 
De prijs is inclusief:
  • Elke dag meerdere yoga- en meditatielessen en er zijn minstens 12 lessen in deze fijne vakantieweek.
  • Professionele ervaren begeleiding door mij, Anne 
  • 7 nachten in het kleurrijke prachtige verblijf
  • Geweldige maaltijden, drankjes bij de maaltijden (vruchtensap en water bij de lunch en 1 glaasje wijn en water bij het diner)
  • Een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogamaterialen & de meer dan geweldige kookkunsten van Begoña en de gastvrijheid van Debbie van B&B Can Portell!
  • Een welkomstcadeautje! En niet te vergeten een super relaxte vakantieweek om nog lang van na te genieten.
Exclusief: transfers en vlucht naar Girona en terug.
De drankjes die je buiten de maaltijden wil nuttigen zijn voor eigen rekening. Uitstapjes naar het strand, Girona, het meer van Banyoles. Taxiservice (ongeveer) 50,- vanaf het vliegveld. We huren vaak samen als groep een of meerdere auto’s en dan hebben we de vrijheid om ook nog eens op stap te gaan. Massage bij te boeken voor 65,-

Details

Start:
juni 23
End:
juni 30
Cost:
€945,
Website:
https://diwaliyoga.nl/yoga-verwen-vakanties/

Details

Start:
juni 23
End:
juni 30
Cost:
€945,
Website:
https://diwaliyoga.nl/yoga-verwen-vakanties/