Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass schrijven olv schrijver Johan Faber

september 1, 2018 - september 7, 2018

- €1875,

Voor alle ambitieuze schrijvers (fictie en non fictie) organiseert Editio een Masterclass in Spanje, in een heerlijke omgeving, onder leiding van de gelauwerde schrijver Johan Faber. Tijdens de Masterclass schrijf je verder aan je eigen werk en kun je hem alle kwesties over je werk voorleggen. Hij geeft je ook inzicht in hoe hij zelf oplossingen heeft gevonden voor de problemen waar hij tijdens het schrijven op stuitte. Iedere deelnemer krijgt bovendien een individuele terugkoppeling inclusief uitgebreid advies over het werk dat je voor aanvang van de Masterclass hebt opgestuurd (minimaal 5000 woorden tot maximaal 10.000 woorden). In deze week lees je ook elkaars werk en bepreek je dat met elkaar. Naast heel veel schrijven, zal Editio je informeren over de mogelijkheden van publiceren, uitgeverijen, de rol van een Agent, de boekhandelsketen. En er wordt aandacht besteed aan de presentatie van je werk aan een uitgever. Aan het einde van de week, heb je niet alleen veel meer grip en inzicht op je eigen werk, en de mogelijkheden hiervan, maar heb je ook progressie gemaakt in het aantal woorden.

Voorwaarden
Ruim twee weken voor aanvang van deze Masterclass is het de bedoeling dat je de eerste 5.000 – maximaal 10.000 woorden van je werk inlevert. Alle manuscripten worden aan alle deelnemers verstuurd en tijdens deze week met elkaar besproken.
Daarnaast krijgen alle deelnemers in deze week uitgebreide en persoonlijke terugkoppeling van de tutor, inclusief adviezen over hun ingeleverde werk. Uiteraard wordt er in deze week ook de gelegenheid geboden om de omgeving te bekijken en iets te ondernemen. Eigenaresse Debbie die de omgeving als geen ander kent, heeft veel goede tips en organiseert met liefde transport.

Vol pension omvat 6 nachten/ontbijt/lunch/diner/drank, plus transfer vanaf vliegveld Girona (Exclusief kosten ticket) toeslag € 150,= voor 1 persoonsaccommodatie

Details

Start:
september 1, 2018
End:
september 7, 2018
Cost:
€1875,
Website:
https://www.editio.nl/masterclass-2018

Details

Start:
september 1, 2018
End:
september 7, 2018
Cost:
€1875,
Website:
https://www.editio.nl/masterclass-2018