Loading Events

« All Events

Zon in je Hart…..Relaxen in betoverend Catalonië

mei 28, 2020 - juni 1, 2020

- €595,

Zon in je hand, onder leiding van Francien Bredewout.

In 2019 gingen we voor het eerst; onze try-out en omdat er zoveel animo was gingen we zelfs nog een keertje….dus natuurlijk gaan we weer in 2020. Nu iets langer en met divers aanbod in workshops deze keer.

Heerlijk ontspannen; doen waar jij zin in hebt….en dat op de heerlijke eeuwenoude Masia van 123Olé in Catalonië.

Het gaat deze reis alleen maar om jou; heerlijk luieren, lekker de omgeving verkennen; de steden Girona en Figueras zijn vlakbij; met je voetjes de zee in en het strand opzoeken, dat boek eindelijk eens lezen…..alles kan!

Hoe ziet het programma eruit?

We beginnen iedere dag met een heerlijke rustige “wake-up”; lekker je lijf wakker maken gevolgd door een overheerlijk ontbijtbuffet.

Daarna bieden we iedere dag verschillende workshops aan; mindful schrijven, lekker creatief bezig zijn of juist liever actief; het kan allemaal! Na inschrijving sturen we je een overzicht van de verschillende workshops die we aanbieden waarna jij een keuze maakt aan welke workshops je wil deelnemen.

We hebben iedere middag een heerlijk verzorgde 3-gangen lunch .Na de lunch is er heerlijke Lui-Lekker-tijd! Iedere avond genieten we van een fantastisch 4-gangen diner.

En verder….massages kunnen bijgeboekt worden en er wordt vooral veel gelachen, gezwommen, geluierd, gewinkeld voor wie wil… oh ja…en is er zelfs voorgaande edities gedanst in de late uurtjes!

Kortom; ultiem relaxen, inspannen en ontspannen; alles in jouw tempo en jouw ritme,bovenal waar jij je goed bij voelt…..

Alles mag en niks moet…..

Met een warm Hart en vooral relaxed weer huiswaarts.

Inbegrepen:

5 daagse reis met 4 overnachtingen (2pk) Vol Pension in het heerlijke BB 123Olé in Catalonië

4 x ontbijtbuffet, 4 x uitgebreide 3-gangen lunch, 4x verrukkelijk  4-gangen diner, incl. wijn tijdens eten.

Workshops / Activiteiten; alle dagen Workshops/Activiteiten 2 a 3 uur p/dag inbegrepen

Niet inbegrepen:

Vervoer van/naar Spanje; reken op vluchten( bv.Transavia) retour ca.80,=a 100,= bij tijdig reserveren.

Vervoer in Spanje; een huurauto is normaliter simpel te regelen, uiteraard kunnen we ook met elkaar een aantal auto’s huren.

Details

Start:
mei 28, 2020
End:
juni 1, 2020
Cost:
€595,

Details

Start:
mei 28, 2020
End:
juni 1, 2020
Cost:
€595,