Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zon in je Hart…..Relaxen in betoverend Spanje, Catalonië (naar oktober ´21 en voorjaar ´22 verschoven)

mei 25, 2021 - mei 30, 2021

Zon in je Hart in betoverend Catalonië, een heerlijke ultieme Relax meerdaagse georganiseerd door Francien Bredewout.

Deze keer dinsdag t/m zaterdag Heerlijk ontspannen; doen waar jij zin in hebt….en dat op de heerlijke eeuwenoude Masia van 123Olé in Catalonië.

Het gaat deze reis alleen maar om jou; heerlijk luieren, lekker de omgeving verkennen; de steden Girona en Figueras zijn vlakbij; met je voetjes de zee in en het strand opzoeken, dat boek eindelijk eens lezen…..alles kan!

Hoe ziet het programma eruit?

We beginnen iedere dag met een heerlijke ontspannen Yogales; lekker je lijf wakker maken gevolgd door een overheerlijk ontbijtbuffet.

Daarna bieden we iedere dag verschillende workshops aan; Mindful schrijven, Wandelingen, Soulcollage maken, Macrame, Dromenvanger maken.

We hebben iedere middag een heerlijk verzorgde 3-gangen lunch .Na de lunch is er heerlijke Lui-Lekker-Tijd! Iedere avond genieten we van een fantastisch 4-gangen diner.

En verder….massages kunnen bijgeboekt worden en er wordt vooral veel gelachen, gezwommen, geluierd, gewinkeld voor wie wil… oh ja…en is er zelfs voorgaande edities gedanst in de late uurtjes!

Kortom; ultiem relaxen, inspannen en ontspannen; alles in jouw tempo en jouw ritme….waar jij je goed bij voelt…..Alles mag en niks moet…..Met een Warm Hart en relaxed weer huiswaarts.

Niet inbegrepen:

Vervoer naar en in Spanje; een huurauto is normaliter simpel te regelen, uiteraard kunnen we ook met elkaar een aantal auto’s huren.

 

Details

Start:
mei 25, 2021
End:
mei 30, 2021

Details

Start:
mei 25, 2021
End:
mei 30, 2021