Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga Summer Retreat door Anne Kanters

juni 29, 2019 - juli 5, 2019

- €675,

Yoga Summer Retreat 29 juni – 5 juli 2019 olv Anne Kanters

Yoga is Anne haar passie! 16 jaar verzorgt zij yogalessen, workshops, bijscholingen en vakanties met hart en ziel en met aandacht voor wie er bij haar op de mat komt. Tijdens dit Yoga Summer Retreat ervaar je yoga en ontspanning in het zonnige Spanje op een plek die je niet snel zal vergeten, Zegt Anne!

De fijne sfeer, het geweldige eten, de prachtige tuin. Een week vakantie, eindelijk dat boek lezen, luieren en slapen, een paar dagen er tussen uit met je lief, bijpraten met je zus of vrienden… tijd voor jezelf. Begin de zomer goed, begin met jezelf! Elke dag meerdere yoga- en meditatie lessen, deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring met yoga of niet. Tussen de lessen door is er genoeg tijd en ruimte voor je eigen invulling, zoals bijvoorbeeld een wandeling. En yoga in de buitenlucht is dubbel fijn!

Een week vakantie, 6 dagen yoga & meditatie. Inclusief 6 overnachtingen op basis van een gedeelde twee-persoonskamer, 6 x ontbijt, 5 x lunch, 5 x diner. Op de dag dat je op onderzoek uit kan, bijvoorbeeld naar het strand of Girona zorg je zelf voor je lunch en diner.

De prijs is Exclusief vlucht, vervoer naar en in Spanje.

Vervoer in Spanje kan indien gewenst geregeld worden voor je of we huren samen met de groep een of meerdere auto’s.

 

 

 

 

Details

Start:
juni 29, 2019
End:
juli 5, 2019
Cost:
€675,
Website:
https://yoga-movement.nl/yoga-summer-retreat-2019/

Details

Start:
juni 29, 2019
End:
juli 5, 2019
Cost:
€675,
Website:
https://yoga-movement.nl/yoga-summer-retreat-2019/