Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga verwen vakantie, Retreat Olv Diwaliyoga

juni 25, 2023 - juli 2, 2023

- €880,

Yoga Summer Retreat 25 juni – 2 juli 2023

Zo’n fijne yoga vakantie!

Yoga In Spanje. De Spaanse zon laat zich goed zien tijdens het Yoga Summer Retreat.
Het is ondertussen al een prachtige traditie geworden, het Yoga Summer Retreat bij de prachtige B&B Can Portell
We gaan weer een superfijne week beleven samen. Heerlijk!! Weer erop uit. Yeah, yoga avontuur: ontspanning, geweldig eten, rust, ruimte, stilte, zwemmen, boekje lezen, massage en samen zijn. Je kunt je nu al verheugen op deze super vakantie. Oke, het duurt nu nog wel even 😉 maar dan ben je zeker op tijd, want dit is echt zooo fijn! Dus we gaan voor een prachtig heerlijk YOGA SUMMER RETREAT 2023. We willen graag dat jij daar ook van kan meegenieten. Zonder zorgen!

Heerlijk, ik kijk er naar uit! Volgend jaar voor de 7e keer alweer en elke keer blije en zeer enthousiaste deelnemers.
Een aantal jaren geleden heb ik heb een prachtige plek gevonden in Spanje bij B&B Can Portell. Een klein half uurtje rijden maar vanaf het vliegveld van Girona. Het is even zoeken omdat het fijn verscholen ligt in de rust van het platteland. De kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht, je kan overnachten in het grote oude huis, in een van de kamers in de tuin, in het roze of blauwe caravannetje of een van de authentieke zigeunerwagens. De tuin is groot en prachtig met op verschillende plekken lekker luie hangmatten en daarbij ook nog eens een fijn zwembad. Ook de yogaruimte is sfeervol ingericht en uitgerust met yogamatten en meditatiekussens. Als we buiten yoga doen kunnen we kiezen tussen het platform of ergens in de zon of onder de bomen.. keuze genoeg.

Als je aankomt wacht je een warm welkom en hoef je alleen nog maar te genieten, te luieren, dat ene boek te lezen, te relaxen en te ontspannen.

Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Hatha yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, meditatie, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lenigheid of ervaring. Er is ruim de tijd en aandacht voor elke deelnemer persoonlijk in en buiten de lessen. Mocht je specifieke klachten hebben pas ik de lessen voor je aan.
Naast de fijne yogalessen en de fantastische maaltijden heb je genoeg vrije tijd om te niksen en te doen waar jij zin in hebt. Natuurlijk ben je vrij om een yogales over te slaan. Je kan naar het strand (half uurtje rijden) naar Girona (half uurtje rijden), een bezoekje brengen aan het museum van Dali (35 minuten rijden), naar het meer van Banyoles (15 minuten rijden) of gewoon wandelen in de directe omgeving.
In het midden van de Yoga vakantie is er een vrije dag waarop je kan doen waar je zin in hebt.
Op verzoek wordt je opgehaald vanaf het vliegveld of je kan een auto huren. De afgelopen jaren hebben we vaak samen auto’s gehuurd om er op uit te gaan. Als je er helemaal voor wil gaan kan je eerder aankomen en later vertrekken en misschien ook nog een kamer voor je zelf alleen boeken. Op basis van beschikbaarheid en tegen meerprijs.

En niet te vergeten, Dolores de lieve masseuse die voor je klaar staat als je een fijne massage wil ontvangen.

Geen Early Bird tarief.. weet je waarom niet? Omdat het een super retreat is, waar ik zo volledig achter sta dat ik er niks meer of minder voor vraag dan deze toffe prijs van 880,-! En daar ga jij geen spijt van hebben. Dat beloof ik je!

€ 880,-  Dit is inclusief:

Elke dag meerdere yoga- en meditatie lessen, minstens 12 lessen in deze fijne vakantieweek.
Professionele ervaren begeleiding door mij 😉
7 nachten in het kleurrijke prachtige verblijf, de geweldige 4 maaltijden en 5 lunches, vruchtensap, water bij de lunch en een glas wijn en water bij het diner , een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogamaterialen, de meer dan geweldige kookkunsten van Begoña en de gastvrijheid van Debbie van B&B Can Portell
Een welkomstcadeautje! En niet te vergeten een super relaxte vakantie week om nog lang van na te genieten.

Inclusief 7 nachten in gedeelde kamer, 4 diner, 5 lunch, aankomst en vertrek snack. de reis is exclusief vervoer naar en in Spanje

Details

Start:
juni 25, 2023
End:
juli 2, 2023
Cost:
€880,

Details

Start:
juni 25, 2023
End:
juli 2, 2023
Cost:
€880,