Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RENEW & RELAX – YOGA retreat olv Sabrina

april 25 - april 29

- €775

RENEW & RELAX – YOGA retreat – Spanje
Stap voor een tijdje uit je dagelijkse ritme en maak bewust tijd en ruimte voor jezelf. Om rust en ontspanning te ervaren en het leven te vieren!

Je grenzen verleggen… op avontuur gaan… precies dat wat yoga is!
Een grote innerlijke reis. Jouw reis! Door yoga te beoefenen leer je jezelf steeds beter kennen, lichamelijk en geestelijk. Je gaat merken dat je sterker wordt, dat eventuele klachten verminderen of verdwijnen. Je voelt je innerlijke kracht en je leert te ontspannen. En zo wil je steeds meer… meer voelen en meer ontdekken. Innerlijke vrijheid ervaren! Ontdekken wie je bent en voelen hoe het met je gaat.

Kom mee naar het paradijs
Heel graag ga ik terug naar dit paradijs waar ook jij jouw horizon kunt verbreden. Het is gelegen in het zonnige Spanje, olé!
Ik ontmoet je heel graag op een prachtig mooie plek waar we worden ontvangen door onze hartelijke gastvrouw Debbie. Het is even zoeken omdat het fijn verscholen ligt in de rust van het platteland, maar het is zó mooi, paradijselijk.

De kamers zijn prachtig ingericht. De tuin is groot en mooi met op verschillende plekken lekkere hangmatten en daarbij ook nog eens een fijn zwembad. Zie je jezelf al liggen?!
Ook de yogaruimte is sfeervol ingericht en uitgerust met yogamatten en meditatiekussens. Als we buiten yoga beoefenen kunnen we kiezen tussen het platform, ergens in de zon of onder de bomen.. keuze genoeg.
Bij aankomst wacht je een warm welkom met een hapje en een drankje en hoef je alleen nog maar te genieten, te luieren, dat ene boek te lezen, te relaxen en te ontspannen. Ik breng hele mooie inzicht kaarten mee, wat vertelt die ene kaart aan jou..?

Elke dag zijn er meerdere lessen (Hatha yoga, Dru yoga, yoga Nidra, pranayama en meditatie) en IEDEREEN IS WELKOM man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderd. Er is tijd en aandacht voor iedereen.

Deze RENEW & RELAX YOGA retreat zal beginnen op donderdag 25 april 2024 omstreeks 11.00 uur en eindigt op maandag 29 april na de lunch. Je kunt dan nog rustig aan je spullen pakken en goed om je heen kijken, waarna we onze eigen weg weer vervolgen.. gevuld met nieuwe inspiratie en energie, relax en liefdevol.

Inclusief
4 nachten in het kleurrijke prachtige verblijf met meerdere yoga- en meditatie lessen per dag, verblijf in een tweepersoonskamer met (gedeelde) badkamer.
De fantastische maaltijden, drankjes bij de maaltijden, een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogaspullen en de meer dan geweldige kookkunsten van Begoña & Joep en de gastvrijheid van Debbie.
Een ‘vier het leven’ cadeautje! En natuurlijk de mooie herinneringen en ervaringen die je mee naar huis gaat nemen.

Exclusief
De reis naar Sant Andreu del Terri. Dit kan met vliegtuig, trein of met eigen vervoer.
De drankjes die je buiten de maaltijden wilt nuttigen zijn voor eigen rekening.

Eenpersoonskamertoeslag met eigen badkamer € 50 per persoon per nacht.
Eenpersoonskamertoeslag met gedeelde badkamer € 35 per persoon per nacht.
Eenpersoonskamer in woonwagen of caravan met gedeelde badkamer geen toeslag

Hoop je te gaan ontmoeten in het Spaanse paradijs.. veel liefs Sabrina

Details

Start:
april 25
End:
april 29
Cost:
€775
Website:
https://www.yogametsabrina.nl/yoga-retreat/renew-relax-yoga-retreat-spanje-3

Details

Start:
april 25
End:
april 29
Cost:
€775
Website:
https://www.yogametsabrina.nl/yoga-retreat/renew-relax-yoga-retreat-spanje-3