Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga Retreat ´Vier het leven´ olv Mandy & Laura (vol)

mei 29, 2019 - juni 2, 2019

- €595

Yogaretreat ‘vier het leven’ door Mandy & Laura

Inmiddels voor de derde keer organiseert yogadocente Mandy een inspirerende 5-daagse retreat op deze bijzondere plek. Dit jaar samen met yogadocente Laura. Een retreat om tot rust te komen, je te laten inspireren door de yogalessen en je te laten verwennen door heerlijke biologische, vegetarische maaltijden. Yoga, ademoefeningen en meditatie helpen je om je lichaam te ontspannen en vitaliseren. Ook kalmeert je denken en er ontstaat ruimte in jezelf. Ruimte om het leven te kunnen vieren.

Iedere ochtend begint met een uitgebreide Hatha yogales gevolgd door het ontbijtbuffet op het sfeervolle terras. In de middag tijd voor jezelf, zwemmen, lezen, een middagje strand, een massage. Voor het diner is de tweede yogales. In de middag word je getrakteerd op een mindful 3- gangen lunch in stilte en ‘s avonds is er een feestelijk 4- gangen diner.

De retreat is bedoeld voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. De lessen worden op een dusdanige manier gegeven dat je je zowel kunt verdiepen als kennis kunt maken met yoga. Yoga kent geen competitie of perfecte uitvoering van een oefening. Het gaat vooral om het leren kennen van je lichaam en je (opnieuw) te verbinden met jezelf.

Besluit je vòòr 1 januari 2019 dat je mee gaat, dan ontvang je vroegboekkorting en is de investering 595 euro. Na 1 januari betaal je voor deze retreat 625 euro. Dit bedrag is exclusief vervoerskosten naar en in Spanje.

Ontvang de uitgebreide informatie door een mail te sturen naar Mandy, mandyoga.loenen@gmail.com. Zie voor verdere informatie docenten www.mandyoga.nl of www.laurasyoga.nl

Details

Start:
mei 29, 2019
End:
juni 2, 2019
Cost:
€595

Details

Start:
mei 29, 2019
End:
juni 2, 2019
Cost:
€595