Loading Events

« All Events

Yoga Summer Retreat van 27 juni tot 3 juli olv Anne Kanters onder de Spaanse zon (naar 27/6/2021)

juni 26, 2021 - juli 2, 2021

- €720,

Heerlijk, ik kijk er naar uit! In 2021 voor de 4e keer alweer en elke keer blije en zeer enthousiaste deelnemers.
Een aantal jaren geleden heb ik heb een prachtige plek gevonden in Spanje bij B&B Can Portell, Een half uurtje rijden maar vanaf het vliegveld van Girona. Je moet even zoeken omdat het fijn verscholen ligt in de rust van het platteland. De kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht, je kan overnachten in het grote oude huis, in een van de kamers in de tuin, in het roze of blauwe caravannetje of een van de authentieke zigeunerwagens. De tuin is groot en prachtig met op verschillende plekken lekker luie hangmatten en daarbij ook nog eens een fijn zwembad. Ook de yogaruimte is sfeervol ingericht en uitgerust met yogamatten en meditatiekussens. Als we buiten yoga doen kunnen we kiezen tussen het platform of ergens in de zon of onder de bomen.. keuze genoeg.
Als je aankomt wacht je een warm welkom en hoef je alleen nog maar te genieten, te luieren, dat ene boek te lezen, te relaxen en te ontspannen.
Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Hatha yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, meditatie, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lenigheid of ervaring.
Er is ruim de tijd en aandacht voor elke deelnemer persoonlijk in en buiten de lessen. Mocht je specifieke klachten hebben pas ik de lessen voor je aan.
Naast de fijne yogalessen en de fantastische maaltijden heb je genoeg vrije tijd om te niksen en te doen waar jij zin in hebt. Natuurlijk ben je vrij om een yogales over te slaan. Je kan naar het strand (half uurtje rijden) naar Girona (kwartier rijden), een bezoekje brengen aan het museum van Dali (35 minuten rijden), naar het meer van Banyoles (15 minuten rijden) of gewoon wandelen in de directe omgeving.
In het midden van de Yoga vakantie is er een vrije dag waarop je kan doen waar je zin in hebt.

Op verzoek wordt je opgehaald vanaf het vliegveld of je kan een auto huren. De afgelopen jaren hebben we vaak samen auto`s gehuurd om er op uit te gaan.
Als je er helemaal voor wil gaan kan je eerder aankomen en later vertrekken en misschien ook nog een kamer voor je zelf alleen boeken. Op basis van beschikbaarheid en tegen meerprijs.

En niet te vergeten, Dolores de lieve masseuse die voor je klaar staat als je een fijne massage wil ontvangen.

€ 720,-  Dit is inclusief:
Elke dag meerdere yoga- en meditatie lessen. Professionele begeleiding.
6 nachten in het kleurrijke prachtige verblijf, de geweldige maaltijden, drankjes bij de maaltijden (vruchtensappen bij de lunch en verschillende wijnen bij het diner) , een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogamaterialen, de meer dan geweldige kookkunsten van Begoña en de gastvrijheid van Debbie van B&B Can Portell
Een welkomstcadeautje! En niet te vergeten een superrelaxte vakantie week om nog lang van na te genieten.

Exclusief: transfers en vlucht naar Girona en terug.
De drankjes die je buiten de maaltijden wil nuttigen zijn voor eigen rekening.

Details

Start:
juni 26, 2021
End:
juli 2, 2021
Cost:
€720,

Details

Start:
juni 26, 2021
End:
juli 2, 2021
Cost:
€720,