Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Word Ademexpert 3 – 7 november

november 3, 2023 - november 7, 2023

- €1095

Deze ademopleiding, gegeven door Erwin en Mireille van Retreatsvoorthuis, neemt je mee op een innerlijke reis. Je zal in deze training veel wisselen tussen de rol van coach en cliënt. Naast alle kennis die je opdoet is de eigen beleving een belangrijk onderdeel van het ademcoach zijn. De opleiding is bedoeld voor als je al je eigen praktijk hebt of familie of vrienden wilt ondersteunen. Maar als je geen ademcoach wilt worden maar wel serieuze belangstelling voor de adem hebt kun je zeker ook meedoen. Veel mensen willen zich naast hun baan verder ontwikkelen en groeien dus je hoeft er niet je werk van te maken maar het kan natuurlijk wel. Verschillende ademtechnieken komen voorbij maar ook lichaamsgerichte oefeningen om de adem te kunnen sturen. De opleiding is praktisch, effectief, no-nonsense en diep transformerend.

Erwin is ondernemer in hart en nieren maar ook gecertificeerd ademcoach en qigongleraar met een passie voor natuurlijke gezondheid en welzijn. Mireille heeft naast haar opleiding tot verpleegkundige onder andere natuurgeneeskunde, NLP, ademtherapieën en een opleiding tot yogadocente gevolgd. Samen geven ze al jarenlang verschillende programma’s op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling waarbij altijd de adem een rol speelt. Niets is zo krachtig als bewust ademen, je adem is een tool die je altijd bij je hebt, zowel om te kunnen ontspannen als om je energie te verhogen. Het is zo mooi om te zien hoe mensen in hun kracht kunnen komen puur door de adem in te leren zetten. Deze kennis verspreiden ze graag via deze ademopleiding. Klik hier als je contact met ons wilt opnemen: https://retreatsvoorthuis.nl/word-ademexpert/

De oude boerderij Mas Ferrer waar we zullen verblijven biedt grote open ruimtes die zich perfect lenen voor ademwerk, meditatie en innerlijke groei. Je hebt je eigen slaapkamer en tegen een toeslag van €40 ook je eigen badkamer. We maken kennis tijdens de lunch op vrijdag 3 november waarna het programma meteen van start gaat en nemen afscheid na het ontbijt op dinsdag 7 november. Retreat is inclusief 4 overnachtingen, de opleiding en alle overheerlijke maaltijden. Exclusief vliegreis naar Barcelona of treinreis naar Girona.

Details

Start:
november 3, 2023
End:
november 7, 2023
Cost:
€1095
Website:
https://retreatsvoorthuis.nl/word-ademcoach/

Details

Start:
november 3, 2023
End:
november 7, 2023
Cost:
€1095
Website:
https://retreatsvoorthuis.nl/word-ademcoach/