Loading Events

« All Events

Wandelvierdaagse Girona 4 – 7 november 2021

november 4 - november 7

- €495,
Wandelvierdaagse Girona, van 4 tot 7 november 2021. Trots om jullie uit te nodigen voor deze wandelbelevenis.
Dit is de derde editie van de 4 daagse van Girona.
Je vliegt woensdag 3 november in en in de avond van zondag 7 november pak je de terugvlucht, In 4 dagen zal je te voet al het moois van de provincie Girona beleven. Elke dag wordt er gestart en gefinisht in het park Devesa, naast het historisch centrum van Girona. 70% van de route gaat over onverharde makkelijke paden door de bossen, het is hier en daar heuvelachtig met klimmetjes, een goede conditie is nodig. Er is een lange versie (ca 25 km/dag) en een korte versie (ca 19 km/dag). De korte en lange route volgen grotendeels hetzelfde parcours, de lange heeft een extra lus.

Wij brengen jullie ´s ochtends naar Girona en halen jullie aan het einde van de dag weer op, onderweg krijgen jullie tijdens de wandeling een perfecte op maat lunch en ´s avonds zullen jullie bij ons verrukkelijk dineren zoals men van ons gewend is en mogen de beentjes omhoog.
De prijs is € 495,=pp dit is inclusief: 4 overnachtingen in 2pers kamer incl rijk ontbijt, lunch op lokatie, 4 gangen-diner bij Can Portell incl de wijn, uitgeschreven wandelingen, welkomstpakket met routeboek, * vervoer vliegveld Barcelona naar Can Portell en vv., ongevallenverzekering tijdens wandelingen en dagelijks vervoer naar en van Gerona. Kortom je hoeft niet na te denken, alleen maar te wandelen, genieten en thuiskomen.
Exclusief vlucht * Zodra de vluchten van Transavia en KLM voor november 2021 worden ingepland komen hier de vluchten te staan die wij adviseren in verband met de transfer die wij organiseren van het vliegveld naar ons toe.

Details

Start:
november 4
End:
november 7
Cost:
€495,
Website:
www.de4daagsevangirona.nl/

Details

Start:
november 4
End:
november 7
Cost:
€495,
Website:
www.de4daagsevangirona.nl/