Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

´Yoga coach retreat, Women only!´ olv coaches Wilma Werkheim & Mirjam Diependaal

mei 17, 2018 - mei 20, 2018

- €495,

Een yoga/coachretreat met 4 dagen lang ME-Time. Quality time voor jou: waarin je aandacht hebt voor jezelf, je doelen weer helder stelt, zorg draagt voor je lichaam. Een moment om op te laden, stil te staan bij wat voor jou echt belangrijk is en te kijken hoe je dat verder kan integreren in jouw dagelijks leven en hoe jij het leven kan leiden zoals jij dat wilt. In de yoga / coachretreat bepaal jij waar je behoefte aan hebt. We bieden een programma aan waarin elementen zitten van lichaamswerk, bezinning, inspiratie, stil zijn, delen, gezelligheid. Jij volgt daarin wat voor jou goed voelt en past. Niets moet, alles mag.

Je bent samen in een fijne groep van alleen maar vrouwen. Er is alle ruimte om op jezelf te zijn en helemaal je eigen innerlijke reis te maken. Op momenten delen we met elkaar, leren we van elkaar, inspireren we elkaar, bekrachtigen elkaar. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte voor verdieping van jouw proces.

Deze 4-daagse reis bied je een unieke gelegenheid je weer te verbinden met jouw innerlijke balans en kracht, met de wijsheid van je lichaam en je ‘inner voice’. Je geeft een boost aan je persoonlijke ontwikkeling, waar je in de maanden daarna in je (werk)leven zeker de vruchten van gaat plukken.

Wat kun je verwachten in deze yoga/coach retreat:
dagelijks 2 yogalessen (zowel Vinyasa, als Yin stijl, prima te volgen voor zowel beginners als voor gemiddelden ‘yogini’s). De yogalessen nodigen uit het contact met je lichaam te verstevigen, zodat je leert de wijsheid van je lichaam en jouw gevoel veel bewuster in te zetten in jouw dagelijks leven.
Bezinningsmomenten met aandachtsoefeningen onder begeleiding.
Reflectieopdrachten om stappen te zetten in jouw leven, zodat je vanuit moed, kracht en puurheid het leven kan leven zoals jij dat wenst. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en patronen zodat je zelf weer in de regie komt in jouw leven.
Een krachtig ritueel om oude belemmeringen los te laten.
Deelrondes om vrouwenkracht en –wijsheid te versterken met elkaar.
Een stiltewandeling door het prachtige natuurgebied, waarin de connectie met de natuur je uitnodigt het contact met jezelf te verdiepen.
Dagelijks een zeer goed verzorgd ontbijt, lunch en diner.
Veel liefdevolle aandacht: je wordt volledig verzorgd: jij mag genieten, ontspannen en weer helemaal opladen.

voor meer info zie ook https://www.facebook.com/events/163925070900596/

Details

Start:
mei 17, 2018
End:
mei 20, 2018
Cost:
€495,

Details

Start:
mei 17, 2018
End:
mei 20, 2018
Cost:
€495,