Loading Events

« All Events

yoga-vakantie olv Mandyoga, met partner-programma op de fiets

mei 28 - juni 1

- €675,
Omdat de retreat van 3 juni zo snel vol is, organiseert MandYoga een 2e yogaretreat ‘om het leven te vieren’. 2x per dag verdiepende en inspirerende yogalessen/meditaties/yoga nidra en ademoefeningen. Tussendoor een fijn plekje zoeken in de grote tuin, in een hangmat of bij het zwembad. En verwend worden  door de uitgebreide heerlijke vegetarische maaltijden van Begoña.
Tijdens deze retreat gaan er partners mee die yoga willen ervaren in de vroege ochtend en na het ontbijt fietsend de Spaanse bergen gaan verkennen. Deze omgeving is zeer geschikt voor mooie fietstochten in de bergen en is een geliefd trainingsgebied voor profwielrenners. En hoe bijzonder om fietsen te combineren met yoga voor meer souplesse in de wervelkolom, adembewustzijn en gerichte concentratie. Dus partnerprogramma mogelijk voor deze week. Overleg even met Mandy over de details en mogelijkheden.
Inclusief 4 nachten in gedeelde kamer (alleen kan met een toeslag), 4 x ontbijt/lunch/diner. Vervoer naar en in Spanje is exclusief. Stuur een mail naar mandyoga.loenen@gmail.com voor de uitgebreide informatie.
Inclusief 4 nachten in gedeelde kamer (alleen kan met een toeslag) 4 diners en 4 lunch.
Vervoer naar en in Spanje én eventuele fietshuur is exclusief. Langer of eerder komen is mogelijk in overleg.

Details

Start:
mei 28
End:
juni 1
Cost:
€675,
Website:
http://www.mandyoga.nl/nieuws.html

Organizer

Details

Start:
mei 28
End:
juni 1
Cost:
€675,
Website:
http://www.mandyoga.nl/nieuws.html

Organizer