Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stipstijl onder de Spaanse Zon (vol) 2e keer in 2021

september 23, 2021 - september 27, 2021

- €595,00

voor de 6e keer organiseren wij onze 4daagse

LEER KERAMIEK MET STIPPATRONEN TE BESCHILDEREN ONDER DE SPAANSE ZON!

In onze fijne omgeving geeft Nienke uitgebreide uitleg over de stiptechniek op zowel vlakke als bolle voorwerpen. Er zijn eenvoudige bordjes; er is voldoende keus uit toffe projecten. Voorafgaand aan de reis mag je een keuze maken welk master piece je wilt maken; wellicht een gave vaas, etagère, mok of theepot? Jij mag kiezen wat je wilt maken. We stippen elke ochtend en gaan ook eens op pad om kleurinspiratie op te doen. Nienke geeft je ontzettend veel praktische tips en tricks mee, waar je thuis ook veel aan hebt.

Dit krijg je

  • Vanzelfsprekend mag je alle materialen, verf en keramiek gebruiken om unieke stipkunst items te maken. Ook krijg je een toffe goody-bag mee naar huis vol met verrassingen.
  • 3 overnachtingen in een bijzondere accommodatie; een prachtige kleurrijke kamer, vrolijke caravan of pipowagen. Het zijn tweepersoonskamers met 2 losse bedden, eigen wc en badkamer. Wil je een kamer voor jezelf dan geldt een toeslag van € 35 per nacht. Het aantal eenpersoonskamers is beperkt.
  • Gevarieerd ontbijtbuffet, 4x uitgebreide lunch incl. water en sap en 4x viergangen diner incl. water en wijn. De maaltijden zijn om naar huis te schrijven! Veelal biologisch, uit de mediterrane keuken, indien gewenst vegetarisch. Verder kan je de hele dag onbeperkt thee drinken.
  • Alle ruimte om je tijd in te delen zoals jij dat wilt en te genieten van de prachtige locatie.

Details

Start:
september 23, 2021
End:
september 27, 2021
Cost:
€595,00

Details

Start:
september 23, 2021
End:
september 27, 2021
Cost:
€595,00