Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stipstijl onder de Spaanse Zon, lekker stip-patronen schilderen op Keramiek, olv van Nienke vd Zwan

november 1, 2018 - november 5, 2018

- €575,

Met de hand stippen schilderen op keramiek, dat is Stipstijl.

Nienke van der Zwan heeft het bedacht na een jaar reizen door Australië en het is geïnspireerd op de Aboriginalkunst. Ze heeft technieken ontwikkeld voor het maken van goede stippen en sterke patronen. Met veel plezier geeft Nienke al jaren workshops in Stipstijl en helpt ze een mensen aan een nieuwe hobby.

Of je nu een beginnende stipster bent of al ervaring hebt, geen punt. Voor iedereen is er plek. Nienke geeft elke ochtend uitgebreide uitleg over de mooie stiptechniek en persoonlijke begeleiding, waardoor je zelf aan de slag kan. Voorafgaand aan de reis kan je aangeven wat je graag zou willen beschilderen; borden, theepotten, vazen of wat anders van keramiek. Wat jij maar wilt. Aan het eind van de exclusieve workshop ga je met unieke producten, hopelijk een gezonde Spaanse gloed, een relaxt hoofd, een goed gevulde buik en wellicht een nieuwe hobby naar huis. Wees gewaarschuwd, stipstijlen is nogal verslavend!

Deze workshop is gepland rondom het 1e weekend van november. Vertrekdata mogelijk woensdag 31/10 – zondag 4/11 of donderdag 1/11 tot maandag 5/11.

Afhankelijk van de nog niet bekende vluchttijden in november (dd 17/1/2018)

Kosten

De tot in de puntjes verzorgde exclusieve workshop kost € ca. 575 per persoon. De prijs kan nog wat fluctueren, in verband met de aankomst- en vertrektijden. De prijs is exclusief transport naar en in Spanje. Gezamenlijk vervoer is in overleg te regelen.

 

Details

Start:
november 1, 2018
End:
november 5, 2018
Cost:
€575,
Website:
https://stipstijl.nl/spanje/

Details

Start:
november 1, 2018
End:
november 5, 2018
Cost:
€575,
Website:
https://stipstijl.nl/spanje/