Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stipstijl onder de Spaanse zon, de 2e in 2022

september 15, 2022 - september 18, 2022

- €625,00

Wat gaan we doen?
Vooral genieten! Mensen die eerder bij 123 olé zijn geweest delen geweldige ervaringen. In die fijne omgeving geef ik (Nienke, eigenares Stipstijl) uitgebreide uitleg over de stiptechniek op zowel vlakke als bolle voorwerpen. Ik neem eenvoudige bordjes mee om er (weer) in te komen. Daarnaast mag je voorafgaand aan de reis een keuze maken welk master piece je wilt stippen. Ik ga opzoek naar toffe items. Wellicht stip je straks een gaaf vaasje, etagère, mok of XL bord? Er is voldoende keus uit toffe projecten. We stippen altijd een dagdeel en ik geef je ontzettend veel praktische tips en tricks, waar je thuis ook veel aan hebt.
Wie gaan er mee?
Of je nu een beginnende stipster bent of al ervaring hebt, geen punt tijdens deze Stippen in Spanje reis. Er gaan maximaal 16 personen mee en ik zorg dat iedereen persoonlijk advies krijgt.
Wanneer is de volgende reis?
* Donderdag 13 t/m zondag 16 oktober 2022 (nog 4 plekken)
Uiteraard houden we de Covid-19 maatregelen in acht. Mocht er in Spanje vlak voor vertrek van de geplande reis code oranje of rood zijn, dan wordt de reis doorgeschoven naar een later tijdstip. Het is dan ook toegestaan om je reis te annuleren.
Aanmelden of meer weten?  Tip: wacht niet te lang, vol = vol.
Kosten:
De tot in de puntjes verzorgde exclusieve stipreis kost € 625,-. De prijs is per persoon incl. toeristenbelasting en excl. vervoer.

Dit krijg je

  • Alle ruimte om je tijd in te delen zoals jíj dat wilt en te genieten van de prachtige locatie en geweldige omgeving.
  • Tijdens de exclusieve stipreis geef ik je alle tips en tricks over stipstijlen. Vanzelfsprekend mag je alle materialen, verf en keramiek gebruiken om unieke stipkunst items te maken. Er is divers keramiek aanwezig en voorafgaand aan de reis kan je kiezen welk master piece je wilt maken.
  • 3x overnachting in een bijzondere accommodatie; een prachtige kleurrijke kamer, vrolijke caravan of pipowagen. Het zijn tweepersoonskamers met 2 losse bedden, eigen wc en badkamer. Wil je een kamer voor jezelf dan geldt een toeslag van € 35 per nacht. Het aantal eenpersoonskamers is beperkt.
  • Bij aankomst ontvangst proosten we met cava en cake. Er is een gevarieerd ontbijtbuffet, 4x uitgebreide lunch incl. water en biologische sap en 4x viergangen diner incl. water en wijn. De maaltijden zijn om naar huis te schrijven! Veelal biologisch, uit de mediterrane keuken, indien gewenst vegetarisch. Verder kan je de hele dag onbeperkt thee drinken.
  • De laatste avond maken we er een extra feest van. Neem dus je mooiste (stippen) outfit mee.
  • Ik zorg voor het transport van je keramiek naar Spanje. Keramiek kan je naderhand zelf in je handbagage meenemen. Mocht je voor de terugzending gebruik willen maken van mijn dienst, dan vraag ik daar een tegemoetkoming van ca. € 7,50-12,50 voor.
  • Je krijgt een toffe goodiebag mee naar huis vol met leuke en handige verrassingen.

Details

Start:
september 15, 2022
End:
september 18, 2022
Cost:
€625,00
Website:
https://www.stipstijl.nl/spanje/

Details

Start:
september 15, 2022
End:
september 18, 2022
Cost:
€625,00
Website:
https://www.stipstijl.nl/spanje/