Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ontdek de kracht van adem, 20-24 september 2023

september 20, 2023 - september 24, 2023

- €998,

Welkom! Ontdek de kracht van de adem en verander direct je ervaring van het moment.

Door je bewust te worden van je adempatroon, krijg je inzicht in hoe je je fysieke, emotionele en mentale staat kunt beïnvloeden. Hoe gaaf is dat?! Tijdens deze retraite reiken we tools aan hoe je je adem kunt gebruiken om stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Ben je op zoek naar meer ontspanning in je dagelijks leven? Of wil je werken aan persoonlijke groei en transformatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres

Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in de transformatieve kracht van de adem tijdens onze magische ademreis van 20-24 september 2023. Laat je meevoeren op een vijfdaags avontuur waarin je de kracht van de adem leert kennen en leert hoe je deze kunt gebruiken om terug te keren naar jezelf en letterlijk in je eigen lichaam te komen.

Ontspan en geniet van onze vrolijke kamers, riant gelegen tuin met yogadek en zwembad. Laat je omarmen door de schoonheid en rust van dit paradijselijke toevluchtsoord en maak je op voor een adembenemend avontuur dat je niet snel zult vergeten. Kom ook en ervaar de kracht van de adem tijdens onze onvergetelijke ademreis.

Details

Start:
september 20, 2023
End:
september 24, 2023
Cost:
€998,
Website:
www.adem-coaching.nl/retraite/

Details

Start:
september 20, 2023
End:
september 24, 2023
Cost:
€998,
Website:
www.adem-coaching.nl/retraite/