Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass olv the one & only …. Maria Goos

mei 23 - mei 28

- €765,00

Wauw ze zei ja! toen ik Maria vroeg, zullen we niet een keertje iets leuks organiseren hier onder de Spaanse Zon… zei ze Ja!

dus vol trots mag ik jullie verklappen dat ze komt, een klein aantal plekken hebben we, van donderdag 23 mei tot dinsdag 28 mei werk je onder leiding van dé Maria Goos aan je bestaande schrijfproject of aan een hier op te starten schrijfproject, enige schrijfervaring is vereist.

Maria: ´Als je meedoet, dan gaan we werken aan iets wat jij aan het schrijven bent, of wat je wil gaan schrijven. Het groepje is klein zodat ik iedereen persoonlijk kan begeleiden. We zullen een uur of vier per dag gezamenlijk elkaars werk lezen en bespreken. Per dag zul je ook een paar uurtjes nodig hebben om te schrijven. Maar bij Debbie is het zo heerlijk. Dus we gaan ook lekker eten en zwemmen en niets doen. Ik verheug me´.

De prijs is inclusief 5 overnachtingen met ontbijt, lunch en diner en alle momenten samen met Maria en de andere deelnemers.

Exclusief transport naar en ín Spanje, wel op verzoek te regelen.

Deelnemers aan deze masterclass kunnen ook deelnemen aan de yogalessen tijdens deze retreat van Marciel Witteman, zie de info in onze agenda! (dit tegen meerkosten)

Details

Start:
mei 23
End:
mei 28
Cost:
€765,00

Details

Start:
mei 23
End:
mei 28
Cost:
€765,00