Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Loes Luca Theater workshop onder de Spaanse Zon (vol)

oktober 22, 2023 - oktober 27, 2023

- €895,

In 2021 verbleef ik een weekje bij Debbie in haar heerlijke paradijsje.

Afgelopen jaar belde Debbie mij met de vraag of ik zin had een workshop ‘theater voor beginners’ te geven. Dat leek me wel wat.

Ik denk dat ik na 50 jaar ervaring in het vak daar wel iets over te vertellen heb .

Een groot gedeelte van de cursus gaan we improviseren op basis van door mij bedachte opdrachten. Denk aan ‘De Vloer op.’

Improvisaties zijn een heel goed uitgangspunt om samen te analyseren wat een karakter door hoe het gespeeld wordt interessant maakt. Een andere gedeelte van de cursus bestaat uit het spelen van bestaande scenes.

Hoe behandel je een tekst?

Waar moet je op letten als je samenspeelt ?

Al naar gelang jullie wensen zullen alle facetten van het theater worden belicht. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar wel graag een interesse/passie voor theater en een beetje durf en moed.

In dezelfde week geeft Maria Goos een cursus schrijven.

Zij vraagt cursisten scenes te schrijven die jullie gaan spelen.

Wat een weelde!

Ik werk met maximaal 12 cursisten zodat er voor iedereen alle tijd en ruimte is waardoor het niet uitmaakt of je veel of geen ervaring hebt met spelen. Iedereen wordt op een persoonlijke manier begeleid.

Inclusief: 5 overnachtingen (in gedeelde kamer of met 1 persoons toeslag) 6 lunch en 6 diners. Advies Vlucht Amsterdam naar Gerona met Transavia. De prijs is exclusief het vervoer naar en in Spanje.

Details

Start:
oktober 22, 2023
End:
oktober 27, 2023
Cost:
€895,

Details

Start:
oktober 22, 2023
End:
oktober 27, 2023
Cost:
€895,