Loading Events

« All Events

Liedjes maken/songwriting door Hans van der Lubbe van de Dijk:))

juni 8, 2025 - juni 13, 2025

- €875

“Workshop liedjes maken/songwriting bij Variee Ole! door Hans van der Lubbe

Laat ik me even voor stellen: ik ben Hans, bassist en liedjesmaker – (mede-)componist van De Dijk, de band die in 2022 gestopt is met spelen. Ik speel basgitaar, en kan ook uit de voeten met gitaar en piano.

Ik heb een brede belangstelling voor allerlei muziek, met name pop (soul, country, blues, americana, rockn’ roll, kortom muziek van 1950 t/m 2000), chansons (Brel, Shaffy), volkse muziek en klassiek (Bach, Ravel, etc).

Het schrijven en arrangeren van muziek voor liedjes doe ik met veel plezier, en ik vind het leuk om daar met anderen aan te werken. Zelf schrijf ik geen teksten, maar ik kan wel suggesties doen voor het verbeteren van een liedtekst.

Waar ik je voor wil interesseren:

Een workshop van een kleine week voor vijf tot acht deelnemers, die al wat liedjes hebben geschreven, en wat verder op weg willen worden geholpen.

Speel je gitaar, piano of een ander instrument, dan is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. We gaan aan één of twee liedjes van je werken, afhankelijk van het aantal deelnemers. Dat kun je samen met mij alleen doen, maar leerzamer en leuker is om te horen en mee te denken met de anderen – wat je wilt. En dan kunnen we wat we maken, opnemen, zodat je iets mee naar huis kan nemen. En misschien kunnen we aan het eind van de week met alle deelnemers een feestelijke presentatie geven aan de aanwezige gasten en de staf.

Als je mee gaat doen, stuur dan wat teksten en ev. opnames ruim van tevoren (een maand) aan mij op, dan kan ik me er al van tevoren in verdiepen.

Neem je gitaar mee. Of je keyboard, als dat kan.

We beginnen na het ontbijt, tot de lunch-break, en daarna gaan we door tot een uur of 5, vijf dagen lang.

Ik hoop dat ik je kan interesseren, en hoop je te zien in het prachtige, inspirerende Variee ole!

Details

Start:
juni 8, 2025
End:
juni 13, 2025
Cost:
€875

Details

Start:
juni 8, 2025
End:
juni 13, 2025
Cost:
€875