Loading Events

« All Events

Keramiek stippen olv Nienke Stipstijl (vol)

september 19 - september 22

- €695,
Stippen in Spanje:
Kom in een creatieve en culinaire bubbel en beschilder keramiek met verbluffende stippatronen onder de Spaanse zon!

De Stipstijlreizen zijn al jaren enorm populair. Of je nu ervaren stipster bent of het nog nooit hebt gedaan, alleen wilt reizen of met iemand anders komt, deze reis is voor iedereen geschikt en onvergetelijk. Inmiddels zijn er al 8 edities geweest. Allemaal in no-time volgeboekt én een groot succes!

Wat ga je doen?
Vooral genieten! Mensen die eerder zijn geweest delen geweldige ervaringen. In de fijne omgeving van 123 Olé geeft Nienke van der Zwan, oprichtster en eigenaresse van Stipstijl, uitgebreide uitleg over de stiptechniek op zowel vlakke als bolle voorwerpen. Nienke neemt eenvoudige bordjes mee om er (weer) in te komen. Daarnaast mag je voorafgaand aan de reis een keuze maken welk masterpiece je wilt stippen. Nienke gaat op zoek naar toffe items. Wellicht stip je straks een gave vaas, taartplateau, theepot, mok of XL bord? Er is voldoende keuze uit mooie projecten. Elke dag is er een stipsessie waarin Nienke je ontzettend veel praktische tips, tricks en inspiratie geeft, waar je thuis ook veel aan hebt.

Of je nu een beginnende stipster bent of al ervaring hebt, geen punt tijdens deze Stipstijlreis in Spanje. Sommige  deelnemers komen alleen en anderen komen met een vriendin of familielid. Nienke zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt en persoonlijk advies krijgt.

Er is alle ruimte om te doen wat je wilt. We beginnen na het ontbijt vaak met een stipsessie. Natuurlijk kun je na de lunch lekker door stippen. Je kan ook kiezen om te genieten van wat de omgeving te bieden heeft. Alleen of met de andere deelnemers. Wat te denken van: gezellige Spaanse dorpjes bezoeken (Besalú is een aanrader!), rondneuzen bij rommelmarkten, genieten van mediterraanse keuken, het werk van Salvador Dalì met eigen ogen zien, zwemmen, wandelen, naar het strand, wegdromen in de riante tuin, muziek luisteren, paardrijden, het meer van Banyoles bezoeken, kletsen tot in de late uurtjes of lekker vroeg naar bed. Allemaal geen punt.

Jij mag het bepalen! Dit klinkt fantastisch, toch?

De tot in de puntjes verzorgde exclusieve stipreis kost € 695,-. De prijs is per persoon incl. toeristenbelasting en excl. vervoer.
Over Nienke en Stipstijl
 
Tijdens een reis door Australië in 2002 raakte Nienke geïnspireerd door de Aboriginalkunst. Eenmaal thuis ontwikkelde ze eenvoudige technieken voor het maken van hippe stippatronen – simpel, maar met een verbluffend resultaat. Nienke heeft de wereld van stipkunst nieuw leven ingeblazen. Haar passie voor stippen en haar missie om creativiteit toegankelijk te maken voor iedereen hebben geleid tot de bloei van een levendige en inspirerende creatieve community.
Nienke is moeder van twee jongens, getrouwd met haar jeugdliefde en woont in Veenendaal.

Details

Start:
september 19
End:
september 22
Cost:
€695,
Website:
https://www.stipstijl.nl/spanje/

Details

Start:
september 19
End:
september 22
Cost:
€695,
Website:
https://www.stipstijl.nl/spanje/