Loading Events

« All Events

Herfstretreat olv MandYoga

oktober 23 - oktober 27

- €745,
Voor de zevende keer organiseert Mandy, zoals zij zelf zegt, met heel veel plezier een retraite op deze heerlijke plek. Dit keer een herfstretraite van woensdag 23 t/m zondag 27 oktober 2024. De herfst nodigt je uit om wat stiller te worden, naar binnen te keren, je oogst te vieren en los te laten wat niet meer dient. En ondertussen met een fijne groep gelijkgestemden genieten van het pure leven en de Spaanse herfstzon.
 
2x per dag verdiepende en inspirerende yogalessen (Hatha/yin/slowflow)/ meditaties/ yoga nidra en ademoefeningen. Tussendoor een fijn plekje zoeken in de grote tuin, in een hangmat of bij het zwembad, een wandeling in de omgeving of een middag strand. En uiteraard genieten van de uitgebreide, verrukkelijk vegetarische maaltijden.
 
de prijs is inclusief: 4 overnachtingen met ontbijtbuffet (in gedeelde 2 persoonskamer of 1 persoons met toeslag) 4x lunch, 4x diner, onbeperkt (flessen)water/thee. 7x yogales/meditatie, een begeleide strandexcursie en voorafgaand aan de retraite een voorpret ontmoetingsochtend op de Veluwe met yoga en taart om elkaar alvast te leren kennen (voor wie dat wil). Exclusief: alle vervoerskosten naar en in Spanje.

Details

Start:
oktober 23
End:
oktober 27
Cost:
€745,
Website:
http://www.mandyoga.nl/nieuws.html

Details

Start:
oktober 23
End:
oktober 27
Cost:
€745,
Website:
http://www.mandyoga.nl/nieuws.html