Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

‘Ga je mee, haken in de Mediterranée?!’ Olv Basic Lodge (vol) 26 – 30 september

september 26, 2023 - september 30, 2023

- €598,

Ga je mee, haken in de Mediterranée?! Een reis waarin menig haakster je al is voorgegaan? Niet? Het verhaal is inmiddels al lang, heel lang..  Veelal haakten ze aan om nooit meer af te haken. Vandaar dat het inmiddels niet meer om 1 haakreis, maar om 2 haakreizen per jaar gaat bij 123ole, om zoveel mogelijk mensen een plek te bieden die ook dit ultieme cadeau aan henzelf  willen ervaren…

Reis

Het valt eigenlijk niet uit te leggen.  De bubbel van groen, ontspanning, lekker eten, haken en vooral veel gezelligheid. Of je nu mee gaat naar 123ole nabij Girona, waar ons aller kokkin Begoña ons in de watten legt met haar kookkunsten

Deze haakreis is geschikt voor beginners en gevorderden. Op voorhand kies je bij Laura een project uit welke past bij je niveau. Kun je nog niet haken? Dat leer je het hier, of eventueel eerst een haaklesje vooraf hier in de Lodge. Daarna zorgt Laura dat je haakproject verstuurd wordt en voor je klaarstaat in Spanje.

Zoals gezegd, de haakreizen zijn een cadeau aan jezelf. En bij cadeaus aan jezelf hoort natuurlijk ook ruimte voor jezelf. Want naast het haken, is er alle ruimte om de omgeving te verkennen, relaxen, wandelen, zwemmen, massage en niet te vergeten, lekker eten! Alleen dat laatste is al voldoende reden om mee te gaan.

Voel je vrij om in het paradijs je eigen keuzes (met je eventuele maatje?) te maken. Het grappige is dat door de jarenlange ervaringen heen, ik heb gemerkt dat deze ruimte juist maakt dat er telkens weer iets moois ontstaat. Het lekkere eten, het haken, de omgeving, het huis, de tuin, onze gastvrouwen en -heer.., het maakt dat iedereen zich op zijn gemak voelt, aan kan sluiten bij de groep en zich op zijn tijd even terug kan trekken. De ultieme ingrediënten voor een geslaagde (haak)vakantie als je het mij vraagt.

Wil je graag meer zien dan wat ik je hier kan vertellen? Kijk dan eens bij onze hoogtepunten op Instragram bij Basiclodge. Het geeft een heerlijke sfeerimpressie van de afgelopen edities!

Kosten

De kosten van het arrangement zijn 598,- p.p. voor 5 dagen/4 nachten, op basis van tweepersoonsgebruik* van de slaapaccommodaties. Dit bedrag is inclusief alle maaltijden (exclusief drankjes), 4 overnachtingen en de workshop inclusief de benodigde materialen voor 1 project.

*Uiteraard deel je je kamer met je maatje(s) waarmee je je aanmeldt. In het geval je je individueel aanmeldt, deel je de kamer met 1 andere persoon, of in geval van een zeer ruime kamer met 2 andere personen (bedden zijn gescheiden) Er zijn 1persoons-accommodaties aanwezig, kamer in huis met eigen of gedeelde sanitair met of zonder toeslag (in de woonwagens)

Details

Start:
september 26, 2023
End:
september 30, 2023
Cost:
€598,
Website:
https://basiclodge.nl/agenda/

Details

Start:
september 26, 2023
End:
september 30, 2023
Cost:
€598,
Website:
https://basiclodge.nl/agenda/