Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ga je mee haken aan de Mediterranée olv Laura van Basic Lodge, de 2e dit jaar

oktober 4, 2022 - oktober 8, 2022

- €550,00

Heb je al gehoord van onze haakreis, 2 zelfs in oktober naar Spanje, of beter bekend als;

Ga je mee, haken in de Mediterranée?! Een reis waarin menig haakster je al is voorgegaan? Niet? Het verhaal is inmiddels al lang, heel lang..  Veelal haakten ze aan om nooit meer af te haken. Vandaar dat het inmiddels niet meer om 1 haakreis, maar om 2haakreizen per jaar gaat bij 123ole, om zoveel mogelijk mensen een plek te bieden die ook dit ultieme cadeau aan henzelf  willen ervaren…

Reis

Het valt eigenlijk niet uit te leggen.  De bubbel van groen, ontspanning, lekker eten, haken en vooral veel gezelligheid. Of je nu mee gaat naar 123ole nabij Girona, waar ons aller kokkin Begoña ons in de watten legt met haar kookkunsten

Deze haakreis is geschikt voor beginners en gevorderden. Op voorhand kies je bij Laura een project uit welke past bij je niveau. Kun je nog niet haken? Ik leer het je aldaar, of eventueel eerst een haaklesje vooraf hier in de Lodge. Daarna zorg ik dat je haakproject verstuurd wordt en voor je klaarstaat in Spanje.

Zoals gezegd, de haakreizen zijn een cadeau aan jezelf. En bij cadeaus aan jezelf hoort natuurlijk ook ruimte voor jezelf. Want naast het haken, is er alle ruimte om de omgeving te verkennen, relaxen, wandelen, zwemmen, massage en niet te vergeten, lekker eten! Alleen dat laatste is al voldoende reden om mee te gaan.

Voel je vrij om in het paradijs je eigen keuzes (met je eventuele maatje?) te maken. Het grappige is dat door de jarenlange ervaringen heen, ik heb gemerkt dat deze ruimte juist maakt dat er telkens weer iets moois ontstaat. Het lekkere eten, het haken, de omgeving, het huis, de tuin, onze gastvrouwen en -heer.., het maakt dat iedereen zich op zijn gemak voelt, aan kan sluiten bij de groep en zich op zijn tijd even terug kan trekken. De ultieme ingrediënten voor een geslaagde (haak)vakantie als je het mij vraagt.

Wil je graag meer zien dan wat ik je hier kan vertellen? Kijk dan eens bij onze hoogtepunten op Instragram onder Haken in Spanje I en Haken in Spanje II. Het geeft een heerlijke sfeerimpressie van de afgelopen edities!

Kosten

De kosten van het arrangement zijn 550,- p.p. voor 5 dagen/4 nachten, op basis van meerpersoonsgebruik* van de slaapaccommodaties. Dit bedrag is inclusief alle maaltijden, beginnende vanaf de lunch op dag 1 en eindigend met het ontbijt op dag 5 (exclusief drankjes), 4 overnachtingen en de workshop inclusief de benodigde materialen voor 1 project.

*Uiteraard deel je je kamer met je maatje(s) waarmee je je aanmeldt. In het geval je je individueel aanmeldt, deel je de kamer met 1 andere persoon, of in geval van een zeer ruime kamer met 2 andere personen (bedden zijn gescheiden) Er is een beperkt aantal 1 persoons accommodaties aanwezig

Details

Start:
oktober 4, 2022
End:
oktober 8, 2022
Cost:
€550,00
Website:
https://basiclodge.nl/haken-in-spanje/

Details

Start:
oktober 4, 2022
End:
oktober 8, 2022
Cost:
€550,00
Website:
https://basiclodge.nl/haken-in-spanje/