Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dromen waarmaken onder de Spaanse zon

april 7, 2018 - april 11, 2018

- €650,00

Heb jij al een paar jaar je eigen bedrijf? Ben je toe aan een volgende stap? Heb je een droom, wens of idee waar je graag mee aan de slag wilt? Kun jij wel een extra zetje en wat meedenk-power gebruiken?

Gun je jezelf een paar dagen er helemaal tussenuit? Als verwennerij voor jezelf én om ongestoord aan de slag te kunnen gaan?

Van zaterdag 7 april tot en met woenssdag 11 april 2018 organiseert Linda Commandeur, van Gewoon Commandeur! een weekend ´Dromen waarmaken onder de Spaanse zon´. Linda heeft dit al meerder malen georganiseerd oa in Oostenrijk met groot succes.

Voor ambitieuze ondernemers die meer willen dan alleen werken. Genieten van lekker eten, drinken, zon, mooie plekjes, goede gesprekken. Kortom: genieten van het leven.

Je gaat gewoon lekker met je eigen bedrijf aan de slag. Maar door de aanwezigheid van andere ondernemers is er ook volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, tips en tops te delen. Het wordt een weekend met geven en nemen. En natuurlijk doen we een Durftevragen-sessie (dat maakt namelijk blij). Je kunt direct aan de slag met alle inzichten en tips. Daarnaast zorgen we voor voldoende vrije tijd voor ontspanning en het ontdekken van de omgeving.

  • 4 overnachtingen in een 2-persoonskamer, 4x uitgebreid ontbijt, 4x lunch(pakket) incl. water en sap, 4x diner incl. water en wijn, welkomstkoffie met gebak op eerste dag, afscheidsdrankje op laatste dag.

Voor meer info zie: https://gewooncommandeur.nl/project/spanje/

Details

Start:
april 7, 2018
End:
april 11, 2018
Cost:
€650,00

Details

Start:
april 7, 2018
End:
april 11, 2018
Cost:
€650,00