Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De Traka voor de fiets-freaks, april 2023

april 27, 2023 - mei 1, 2023

- €799,00

Girona ademt fietsen in elke bocht. Pak je gravelbike of mountainbike en laat de droom uitkomen. De beste wegen, de beste landschappen, de beste tracks wachten op je;

Welkom in het gravel paradijs!
Girona ademt fietsen in elke bocht. Pak je gravelbike of mountainbike en laat de droom uitkomen. De beste wegen, de beste landschappen, de beste tracks wachten op je; een echte ansichtkaartfoto waarop alleen jij ontbreekt. Kies je afstand en geniet van je sport. Aan de poorten van Girona vindt u alles waar u altijd al naar op zoek was. Kom tot rust in het oude centrum van de stad, beleef de cultuur, meng u onder de mensen, geniet van de gastronomie en fiets vooral zoals u nog nooit eerder hebt gedaan.

Tijdens deze trip kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan de prachtige, uitdagende en vooral avontuurlijke THE TRAKA 2023 editie. Tijdens je verblijf in het prachtige Can Portell kun je tevens gebruik maken van de tips en tricks van gravel-prof Piotr Havik.
Wil je gewoon lekker gaan genieten en gravel tochten rijden kun je ook gewoon zonder in te schrijven voor de TRAKA genieten van alles wat Girona te bieden heeft!

The Traka maakt onderdeel uit van de zogenaamde “Gravel Earth Series”; Bereid je fiets voor, want je staat voor een historisch evenement met de mooiste plekken op aarde.We hebben ons verenigd om de Gravel naar een ander niveau te tillen met onze waarden, duurzaamheid, liefde en passie voor onze sport. We blijven doen wat we al jaren doen.

Ben je klaar om unieke momenten te beleven? Neem dan deel aan deze editie in Girona!

Het sportieve aspect is geschikt voor iedereen die een gemiddelde of goede conditie heeft betreffende 50 en 100km afstanden. Voor deelname aan de 200 of 360km afstand is dit alleen geschikt voor getrainde personen. We houden rekening met onderlinge verschillen, dit is ook normaal in de bergen. Belangrijkste is dat we met z’n allen een hele leuke fietsweek gaan ervaren. De accommodatie en faciliteiten zijn top, de omgeving is geweldig!

Details

Start:
april 27, 2023
End:
mei 1, 2023
Cost:
€799,00
Website:
https://cycle-travel.cc/the-traka-girona-2023

Details

Start:
april 27, 2023
End:
mei 1, 2023
Cost:
€799,00
Website:
https://cycle-travel.cc/the-traka-girona-2023