Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bridge onder de Spaanse zon olv schrijver Haye van der Heyden in mei 2019

mei 12, 2019 - mei 17, 2019

- €575,

Bridge is alles behalve een suf oude-damesspelletje! zegt onze vriend Haye van der Heyden uw spelleider! Ik kan me nu al verheugen…

Haye zegt: ´Bridge is het mooiste spel ter wereld. Samen met schaken dan waarschijnlijk. Het verschil tussen die twee is dat schaken voor langzame denkers is en dat 1 spel uren kan duren, terwijl bridge snel tot redelijk snel gespeeld kan worden en 1 spel meestal een minuut of vijf in beslag neemt.

Bridge is een oefening in logica. Een bridger moet denken als een detective. Hij krijgt allerlei informatie aangereikt en moet die combineren om tot conclusies van zekerheden en waarschijnlijkheden te komen. Daar baseert hij vervolgens zijn speelwijze op.

Het spel leren spelen kan je in een halve dag, het spel beter leren spelen kost je de rest van je leven.

Ik speel het vanaf mijn elfde maar ben er pas een jaar of acht geleden serieus werk van gaan maken. Het lijkt mij erg leuk mensen de eerste beginselen bij te brengen, om vervolgens te zien dat ze bijna allemaal net zo fanatiek worden als ik nu ben.

Bridge is een confrontatie met jezelf. Hoe emotioneel, rationeel, analytisch, laf, hoogmoedig, dapper en consequent ben je eigenlijk? Bridge zal het je vertellen.

Het is alles behalve een suf oude-damesspelletje. Daar zal je achterkomen´

Deze workshop is voor beginners en gevorderden, we zullen splitsen in 2 groepen.

De workshop is vanaf zondagavond 12 mei tot vrijdagavond 17 mei, althans we komen aan op de 12e ´s avonds na het diner aan en vertrekken op de 17e ook na het diner.

We bridgen 2u ´s ochtends en 2u ´s middags en als je wil kun je natuurlijk doorspelen. De workshop is incl 5 overnachtingen incl ontbijt, 5 lunch en 5 diners en alle ondersteuning door Haye.

Exclusief vervoer naar en in Spanje

Aanbevolen vlucht Amsterdam op zondagavond 12 mei en retour vrijdagavond 17 mei 2019

Details

Start:
mei 12, 2019
End:
mei 17, 2019
Cost:
€575,

Details

Start:
mei 12, 2019
End:
mei 17, 2019
Cost:
€575,