Loading Events

« All Events

Borduren onder de Spaanse Zon olv Werbank van Sandra

oktober 12 - oktober 15

- €649,

Ga jij mee naar deze unieke locatie?
Een heerlijke get-away en creatieve retraite speciaal voor jou! Vier dagen je helemaal onderdompelen in deze Spaanse oase met culinaire verwennerij én een ontspannen creatieve uitdaging is echt een cadeau voor jezelf. Borduren is heel mindfull. De repeterende bewegingen met naald en draad op zachte stof geven een fijn gevoel. Door met je handen te creëren ontstaat er rust in je hoofd. Meestal dan hè, soms is het een uitdaging .

Borduuravontuur
Tijdens deze vier dagen creëer je je eigen unieke vrije  borduurwerk. Speciaal voor deze dagen zijn er Mexicaans – Spaanse technieken opgezocht en ontwerpen gemaakt. Sandra leert je deze Mexicaanse technieken voor kleurrijk borduurwerk op een kledingstuk. Ook mooi voor een kussen, wanddoek of tafelloper. Natuurlijk kun je ook een foto afgedrukt op textiel in Spaans-Mexicaanse sfeer borduren en decoreren.

Voor 2024 zijn er borduurontwerpen toegevoegd van bloemen; bloemen op kleding, bloemen in een vaas, bloemen op een foto, bloemen…

Jij borduurt wat jij mooi vindt in jouw favoriete kleuren en stijl.

Bordado Olé!
Het wordt genieten! Elke dag is er een borduursessie waarin je tips, tricks en inspiratie krijgt, waar je direct mee aan de slag kunt. En ook buiten die sessies om kun je verder borduren met de materialen uit je starterssetje. Wat dacht je van een uurtje borduren bij het zwembad of misschien wel in één van de hangmatten?

Voor wie?
Ervaring is niet nodig, wel zin in vrij borduren! Het borduren is voor alle niveaus leuk en uitdagend. En of je nu met een vriendin komt, de buurvrouw, je dochter of in je eentje, we zijn samen bij de borduursessies en tijdens de heerlijke maaltijden.

Daarnaast is er genoeg tijd om uitstapjes te maken of rustig een boek te lezen in de tuin. Na of voor de borduursessie kun je verder borduren. Of kies ervoor om te genieten van wat de omgeving te bieden heeft, alleen of met de andere deelnemers.

Bezoek gezellige Spaanse dorpen, het oude Besalú, het meer van Banyoles of Girona, kijk rond bij rommelmarkten en authentieke winkeltjes, ga heerlijk wandelen, of naar het strand met prachtige baaien en leuke vissersdorpjes of blijf gewoon genieten in de tuin. Op dit moment is het aantal deelnemers maximaal 14. Een mix van borduurbeginners en meer gevorderde handwerksters.

Totaal 3 overnachtingen in een bijzondere accommodatie in het huis Can Portell of de tuin. Meestal zijn het tweepersoonskamers met 2 losse bedden, soms deel je het sanitair, soms is het sanitair buiten de kamer. Het aantal eenpersoonskamers is beperkt. Wil je een tweepersoonskamer voor jezelf dan geldt een toeslag van € 50,- per nacht (voor een eigen kamer met gedeelde badkamer is de toeslag  € 35,- per nacht).

Iedere ochtend is er een heerlijk ontbijtbuffet met brood, gevarieerd beleg, yoghurt en ontbijtgranen, een eitje, vers fruit, koffie, thee en vers sinaasappelsap. Vier keer een 3-gangen lunch incl. tafelwater en sap en vier keer een 4-gangen diner incl. tafelwater en een glaasje wijn of sap. De prijs is exclusief vervoer naar en in Spanje

Details

Start:
oktober 12
End:
oktober 15
Cost:
€649,
Website:
https://www.dewerkbankvansandra.nl/borduren-in-spanje

Details

Start:
oktober 12
End:
oktober 15
Cost:
€649,
Website:
https://www.dewerkbankvansandra.nl/borduren-in-spanje