Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bewust & Levenslust, 5daagse vrouwenretraite met Hanneke Wolff

augustus 28, 2019 - september 1, 2019

- €895,

Bewust & Levenslust

5-daagse vrouwentraining met Hanneke Wolff op een verrukkelijk plek onder de Spaanse zon.

Zet jij jouw (zakelijke) gedrevenheid vooral in naar alles en iedereen behalve naar jezelf? Verzucht je regelmatig dat je anders zou wensen te kunnen kiezen? Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is in jouw leven? Hoe ziet jouw levenslust er uit? Sprankelend bewust? Uitgeblust?

Hou je van verwend worden met verrukkelijk eten op een godszalige plek? Van een niet al te vol programma en vooral veel lanterfantertijd tussen de smaakexplosies door? Waarbij je zomaar naar huis kunt gaan met totaal hernieuwde inzichten?

Ben je al aan het ja knikken van herkenning en pak je in gedachten al je koffer in? Met die dikke ja naar jezelf ben je van harte welkom om je 5 dagen onder te dompelen in bewuste levenslust. We starten de ochtend vroeg in gezamenlijkheid. Bewegen, de boel wakker maken of wellicht zijn we stil. Daarna schuiven we aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet op het kleurrijke dakterras. Na het ontbijt volgt er een invulling, die over bewust, levenslust, innerlijk leiderschap, de kracht van kiezen en mogelijkheden gaat. Dan op naar de lunch.

Na de smaakpapillen verwend te hebben met deze 3-gangen lunch, buiten in de prachtige tuin, is het nikshoeventijd. Zwemmen in het zoutwaterzwembad, wat doezelen in de hangmat, een wandeling of wat er dan ook maar ontstaat. Zo rond een uur of 5 hebben we nog een gezamenlijk programma, waarna onze superkok het volgende verwengedeelte op zich neemt met haar 4-gangen diner vol smakelijke verrassingen.

Gun je jezelf een 5-daagse, die gaat over de combinatie van (jezelf) verwennen op de juiste plek met de juiste mensen en met een programma waarin het vergroten van jouw bewustzijn, helderheid, ruimte geven, nemen en innemen, vreugde, beweging en kiezen voor wat jij wenst, op het menu staan?

Prijs is inclusief overnachtingen op basis van een twee persoonskamer en vegetarische maaltijden. Exclusief vervoer naar en in Spanje.

Geadviseerde vluchten zijn: met Transavia Amsterdam-Gerona op woensdag 28 augustus 12.10 en retour Gerona-Amsterdam op zondag 1 september om 16.20.

Transfer indien wenselijk bedraagt 50 euro per persoon. Een gezamenlijke auto huren kan natuurlijk ook.

€ 895,= (voor ondernemers ex btw) meer info via hannekewolff8@gmail.com

Details

Start:
augustus 28, 2019
End:
september 1, 2019
Cost:
€895,

Details

Start:
augustus 28, 2019
End:
september 1, 2019
Cost:
€895,