Loading Events

« All Events

Atelier Rozevilterij goes Spain again!

oktober 17, 2020 - oktober 22, 2020

- €675,

Een 5-daagse zonnige vakantie van zaterdagavond 17 tot donderdagochtend 22 oktober, daar komt ze weer Brigitte Eertink. Ik kwam Brigitte alsmaar op Social Media tegen en was zwaar onder de indruk, (zie haar facebook en instagram: Rozevilterije)

Jullie gaan diverse viltprojecten doen, waaronder een bloemenketting in combinatie met leer of papier, met goudverf en kraaltjes. Een vilten-boekje waar heel veel verschillende technieken, zijde stoffen en vezels in verwerkt worden. En tot slot gaan een dag little treasures vilten, lieve kleine projectjes zoals een vogeltje. Ook is er ruimte voor de afwerking, borduren met zijdegaren, werken met metaalfolie, puff en kraaltjes.

Kortom een paar hele inspirerende viltdagen, waarna je naar huis gaat met prachtige creaties en een hoofd vol inspiratie!

De workshop is voor beginners en eventuele gevorderden. Aankomst op de 17e oktober ´s avonds, dan werken we de zondag, maandag, dinsdag en woensdag, dus totaal 4 volle dagen vilten aan verschillende viltprojecten. De donderdag 22 oktober is vroeg vertrek

Aanbevolen vlucht is van Amsterdam naar Girona met Transavia, avond 17/10 –  ochtend 22/10 retour Amsterdam

De prijs is incl de 5x overnachtingen met ontbijt, 4 x lunch (zo/ma/di/wo) en 4x diners (zo/ma/di/wo) en incl materiaal en alle ondersteuning & materiaal van Brigitte, (alles op basis van geadviseerde vlucht uit Amsterdam)

Exclusief vervoer naar en in Spanje, advies is met elkaar wat auto´s huren.

Details

Start:
oktober 17, 2020
End:
oktober 22, 2020
Cost:
€675,

Details

Start:
oktober 17, 2020
End:
oktober 22, 2020
Cost:
€675,