Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier Rozevilterije goes Spain, samen vilten onder de Spaanse Zon!

oktober 6, 2019 - oktober 11, 2019

- €655,

Een 6-daagse zonnige vakantie van zondag 6 tot vrijdag 11 oktober, dan komt ze eindelijk, Brigitte Eertink. Ik kwam Brigitte alsmaar op Social Media tegen en was zwaar onder de indruk, (zie haar facebook en instagram: Rozevilterije)

Jullie gaan diverse viltprojecten doen, waaronder een bloemenketting in combinatie met leer of papier, met goudverf en kraaltjes. Een vilten-boekje waar heel veel verschillende technieken, zijde stoffen en vezels in verwerkt worden. En tot slot gaan een dag little treasures vilten, lieve kleine projectjes zoals een vogeltje. Ook is er ruimte voor de afwerking, borduren met zijdegaren, werken met metaalfolie, puff en kraaltjes.

Kortom een paar hele inspirerende viltdagen, waarna je naar huis gaat met prachtige creaties en een hoofd vol inspiratie!

De workshop is voor beginners en eventuele gevorderden. Aankomst op de 6e oktober ´s avonds, dan werken we de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, dus totaal 4 volle dagen vilten aan verschillende viltprojecten. De vrijdag 11 oktober is een vrije dag waar iedereen kan doen wat hij wil, Gerona, Strand of gewoon doorwerken. Maar Brigitte is ook vrij dan.

Aanbevolen vlucht is van Amsterdam naar Girona met Transavia, 6/10 – 11/10 retour Amsterdam

De prijs is incl de 5x overnachtingen met ontbijt, 4 x lunch (ma/di/wo/do) en 4x diners (ma/di/wo/do) en incl materiaal en alle ondersteuning & materiaal van Brigitte, (alles op basis van geadviseerde vlucht uit Amsterdam)

Exclusief vervoer naar en in Spanje, advies is met elkaar wat auto´s huren.

Details

Start:
oktober 6, 2019
End:
oktober 11, 2019
Cost:
€655,

Details

Start:
oktober 6, 2019
End:
oktober 11, 2019
Cost:
€655,