Loading Events

« All Events

Yogabeach onder de Spaanse Zon

juni 8 - juni 13

- €750,

Op het Spaanse platteland ligt het paradijsje 123 Ole. Een kleurrijke B & B van de Nederlandse eigenaresse en gastvrije Debbie. Can portell is een oude masia die met heel veel smaak is ingericht. Iedere kamer is anders en bijzonder. In de grote en prachtige tuin vind je het fijne zwembad en lekkere plekjes om je terug te trekken met een boek of heerlijk te genieten van de Spaanse zon. Een heerlijke omgeving voor yoga en om tot rust te komen. Yogabeach kwam al vaak naar deze fijne plek. Verwacht een reis met een fijne mix van inspanning en ontspanning waarin je je eigen balans bepaald. Altijd: Vrijheid, blijheid!


Op deze heerlijke plek kom je weer helemaal tot jezelf.
Vanaf: €750

INCLUSIEF: 5 overnachtingen, 5 x brunch, 4 x diner. Water, thee, before yoga fruit, alle yogalessen, kennismaking vooraf
EXCLUSIEF:
vlucht, andere drankjes dan thee en water (wel aanwezig), diner zondag (wel georganiseerd maar op eigen kosten), vervoer van/en naar accommodatie (het is aanbevolen een auto te huren)
MAALTIJDEN:
Alle maaltijden zijn vegetarisch en met veel zorg bereid en dat proef je! Wanneer er bepaalde allergieën of diëten zijn dit graag vooraf even laten weten zodat er rekening mee gehouden kan worden. De brunch en diner worden geserveerd op het terras van het naast gelegen Can Portel. Diner is inclusief een gals wijn.
VLUCHT:
Vlieg met Transavia vanaf Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven naar Girona. Het programma start op donderdagmiddag met yoga om 16.30 uur en eindigt op dinsdag na de brunch om 11.30 uur. Hou hier rekening mee met de te boeken vluchten. Het is ook een goed idee deze reis uit te breiden met nog een paar dagen vakantie, dat kan a € 65pppn

Prijzen

2 persoonskamer met eigen badkamer
€899 p.p.. obv 2 personen
2 persoonskamer met gedeelde badkamer
€750 p.p. obv 2 personen – €875 obv 1 persoon

Details

Start:
juni 8
End:
juni 13
Cost:
€750,
Website:
https://www.yogabeach.nl/yogareis-ontspanje/

Organizer

Details

Start:
juni 8
End:
juni 13
Cost:
€750,
Website:
https://www.yogabeach.nl/yogareis-ontspanje/

Organizer