Loading Events

« All Events

Voeding & Leefstijlweek onder de Spaanse Zon

oktober 16 - oktober 22

- €1.695

Wil je ook meer energie en een gegarandeerde vitaliteitboost? Meer leren over- en de voordelen ervaren van een optimaal voedingspatroon en een gezonde leefstijl? Ga dan dit najaar met ons mee naar het mooie landgoed Can Ferrer in Catalunya om de fitste versie van jezelf te worden!

Wat kun je verwachten van deze Voeding & Leefstijlweek?

  • je krijgt een gegarandeerde vitaliteitsboost
  • je verbetert het immuunsysteem
  • je ervaart minder stress
  • je verbrandt makkelijker vet, fijn als je af wilt vallen
  • je leert bewuster en gezonder te eten
  • je leert je lichaam beter kennen
  • je ziet een gegarandeerd positief en meetbaar resultaat
  • in 1 week zit je beter in je vel

Tijdens de Voedings- en Leefstijlweek worden de meest vitale processen in je lichaam op een positieve manier beïnvloed. Het gaat in deze week niet alleen om je voedingspatroon maar ook om een verandering in leefstijl. De activiteiten die we gaan doen, zijn o.a. gericht op voeding, yoga, ademen, bewegen, hitte en koude. De week is geheel verzorgd en de activiteiten zijn op elkaar afgestemd. Tussendoor zul je ook zeker momenten hebben om lekker te relaxen.

Aan het eind van de week zul je echt lekker in je vel zitten. Je lichaam voelt schoner, ontstekingen verminderen of verdwijnen en je voelt je flexibeler. Dit laatste zorgt ervoor dat je ook makkelijker beslissingen kunt nemen.

UITSTEKEND ETEN

De specifieke voeding tijdens deze leefstijlweek, is niet alleen erg lekker maar ook vers, gevarieerd en voedend in plaats van alleen vullend. Hierdoor zul je minder aandrang naar (ongezond) eten ervaren. Dit ,in combinatie met de andere activiteiten tijdens de week, brengt je weer thuis bij de fitte en krachtige versie van jezelf. Een belangrijk onderdeel van de week is Intermittent Vasten. Bij Intermittent Vasten eet je minder maaltijden. Op de momenten dat je wél eet, is het heel belangrijk om te weten wát je dan het beste kunt eten. Tijdens Intermittent vasten schakelt je lichaam namelijk over van suikerverbranding naar vetverbranding. Je krijgt daardoor veel meer energie, maar wel belangrijk om de juiste voeding te eten! Verder is er dus yoga, wandelen we met regelmaat en hebben we enkele leuke verrassingen in petto. Kortom genot ten top onder de Spaanse zon!

DATA EN KOSTEN

De prijs van dit geheel verzorgde programma is inclusief 6 overnachtingen (gedeelde kamer, of kamer alleen met toeslag) en alle maaltijden.

Prijs is exclusief vervoer naar en in Spanje, maar kan wel in overleg geregeld worden.

Details

Start:
oktober 16
End:
oktober 22
Cost:
€1.695
Website:
https://greenyourself.nl/product/voeding-leefstijlweek-in-spanje/

Organizer

Details

Start:
oktober 16
End:
oktober 22
Cost:
€1.695
Website:
https://greenyourself.nl/product/voeding-leefstijlweek-in-spanje/

Organizer